שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שבת, 27 בינואר 2018

חדש על המדף באסם-לחמית ומאזטים בטעמים מפתיעים



אם תשאלו אותי איזה לחם אני אוכלת ביום יום 
אני אענה לכם לחמית
לחמית בשבילי זה תחליף ללחם, הוא מהווה לי פתרון מצויין וטעים כארוחה קלה בבוקר או בערב, עם תוספת של ממרח טעים או אפילו סתם כנשנוש
מאחר ונדרשתי לשנות לתזונה נכונה ובריאה יותר התחלתי לצרוך לחמית
בסידרה הותיקה ניתן למצוא סוגים וטעמים  מגוונים החל מכפרית, אגוזים, חיטה מלאה, 5 דגנים ואפילו ללא גלוטן 

אסם הרחיבה את סדרת הלחמית והוציאה לשוק את לחמית זיתים ולחמית עשבי תיבול
שני הטעמים כל כך מפתיעים והשתלבו יופי עם סדרת המאזטים החדשה שארחיב בהמשך



לחמית עשבי תיבול-מכילה חיטה מלאה בתוספת בזיליקום, רוזמרין, אורגנו וטימין שהיתה מיוחדת בטעמה

לחמית זיתים-עשירה בדגנים מלאים וזיתים בשני צבעים



ניתן להשיג ברשתות בשיוו' ובחנויות הפרטיות
כשרות:בד"צ ירושלים העדה החרדית


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

לאחר  ההצלחה של סידרת המאזטים , קרם פלפלים, קרם ארטישוק וקרם חצילים מצטרפים עוד שני טעמים מפתיעים קרם בצל, וקרם כרובית
קיבלתי להתנסות גם בטעם החדש סלט חציל בטחינה 7% שומן בלבד

קרם הבצל-מאזט מפתיע מהמטבח המרוקאי- היה מושלם מבחינתי,כמות הבצל המטוגן גדולה כ 67% בתוספת חומוס שהשתלב היטב בכל כריך וארוחה שהכנתי
כשרות בד"צ ורבנות קריית גת-משקל 240 גרם


קרם הכרובית- מקורו מהמטבח התורכי, 
מאחר והכרובית אהובה מאוד על החך הישראלי, החל מכרובית מטוגנת ועד פשטידת כרובית ,ניתן למצוא אותה כיום בסלטים 
וכך צבר השכילה ושילבה אותה כממרח טעים
כשרות בד"צ ורבנות קריית גת-משקל 240 גרם

לסדרת 7% שומן הצטרף טעם חדש סלט חציל בטחינה
למרות שאני הרגשתי בטעם והשומן היה מעט חסר לי, בני משפחתי לא הרגישו בהבדל , ודירגו כסלט הכי טעים



יש לציין שכל פיתוח הטעמים המיוחדים  עמל השף אבי לוי, לאורך כל הדרך החל מכל תהליך היצור ועד להשקתם על המדפים  
כל המוצרים בסדרה הם טבעוניים ובעלי תו VEGAN FRIENDLY

















ארכיון הבלוג