את התבשיל הזה אני מאוד אוהבת וגם בני משפחתי
5 שעות בתנור ויוצא תבשיל מנחם טעים
קילו אסאדו ללא עצם לחתוך לקוביות
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 בטטות חתוך לקוביות
תחילה יש לצרוב על אש גבוהה את האסאדו מכל הכיוונים עם מעט שמן
בנתיים להכין מרינדה
4 כפות שמן זית
רבע כוס סילאן
רבע כוס סויה
מעט חרדל גרגירים
פפריקה מתוקה לפי הטעם
מלח
פלפל שחור
לערבב הכל לתערובת אחידה
לשים ברוסטר או תבנית שמתאימה לתנור
תפוחי אדמה ובטטות
לסדר את האסאדו שצרבנו
לפזר שיני שום שלמים
לשפוך את המרינדה על כל התבשיל
ולעסות שכל התערובת תצפה את הכל.
לשפוך 2 כוסות מים רותחים
לשים מעל עלי טימין או רוזמרין
לכסות בנייר כסף או מכסה שמתאים
170 מעלות
כ5 שעות או עד שרך
מידי פעם לבדוק אם חסר נוזלים