שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום ראשון, 13 בדצמבר 2015

מקופלת בתיבה



המאפה הזה כל כך טעים..פשוט שחיתות
וזה גם פרווה ..

מקופלת פרווה כלואה בתוך בצק עלים
קינוח מושלם אחרי ארוחה בשרית
3 מרכיבים  בסה"כ והרי לכם קינוח 
שהאורחים לא יפסיקו להחמיא






אז  קדימה לעבודה 
בצק עלים שחתוך לריבועים..אפשר גם להשתמש במלוואח
מקופלת פרווה שחתכנו לאורך
אבקת סוכר לזריה

להפשיר את בצק העלים
לחתוך לריבועים
לשים באמצע חתיכת מקופלת פרווה שחתכנו לאורך( מקפולת אחת מספיקה ל2 מאפים)

 





לגלגל אפשר לעשות גם צורת מעטפה
ניתן לפזר למעלה שברי מקופלת שהתפוררו

180 מעלות עד שהמאפה מזהיב



בהגשה לפזר אבקת סוכר


אפשר גם צורה כזו...


"גבינות טבעוניות משומשו ומתכון לאצבעות גבינה מלוחה טבעונית מטוגנת נוסח חלומי


אל תתבלבלו זה לא גבינת חלומי מטוגנת.זו גבינה טבעונית מטוגנת 
והטעם חלומי..איך ארבל אומרת אימא זה כל כך טעים...




אם היו אומרים לי לפני שנה שאני אכניס הביתה "גבינות טבעוניות" 
הייתי צוחקת....אבל לבת שלי יש אסתמה של העור והפרופסור שהלכנו אמר שאסור לאכול מוצרי חלב כי זה גורם להחמרה
אז עברו לסויה ול"גבינות טבעוניות"  של "משומשו"




בסידרה יש  ששה מוצרי תחליפי גבינות צהובות ותחליפי גבינות מלוחות..יוזמה משותפת של קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד"
משומשו הוא מותג מזון חדש שפותח ומיוצר בישראל
מה שטוב במוצרים האלה שהם ללא לקטוז וללא סויה, ללא חומרים משמריםומאוד איכותיים




בואו נכיר את המוצרים שעברו את המבחן של הבת שלי וכמובן שלנו ההורים...

צהובה 18% במרקם חצי קשה, הצהובה עשויה ממרכיבים צמחיים מועשרת בסידן וסיבים תזונתיים בסגנון גאודה
צהובה 9% בסגנון עדין קלאסי, מופחתת שומן במרקם חצי קשה,הבסיס שלה הוא שמן קנולה
צהובה זיתים 18% במרקם חצי קשה עם זיתים ירוקים בסגנון ים תיכוני



הגבינות האלה לדעתי, מתאימות לטוסט, לפשטידות...החום נותן להם להיות נמסות בפה
ארבל שמאוד אוהבת טוסטים ,בהתחלה היה לה קשה עם הטעם אבל כטוסט הסכימה לאכול והמבחן עבר בשלום



בתחום הגבינות הטבעוניות...זו היתה הפתעה
המלוחה 16% במרקם קטיפתי היה פשוט טעים..המרכיבים שלה צמחיים, היא מועשרת בסידן ובתןספת סיבים תזונתיים

הכי טעימה היתה בסיגנון יווני, מלוחה 16% עם עשבי תיבול במרקם קטיפתי בניחוח זעתר..פשוט חתכנו והוספנו לסלט

אבל הכי טעים היתה אצבעות גבינה מטוגנות...איזה עונג..ממש הזכיר חלומי




ועכשיו המתכון
-----------------


לחתוך את הגבינות הטבעוניות המלוחות לאצבעות  
מגלגלים בשמן זית
ואז בפירורי לחם

מרתיחים שמן במחבת חצי עמוק
ומטגנים חצי דקה ..זהירות לא לשרוף






כל מוצרי משומשו ללא חומרים משמרים, אינם מכילים סויה, גלוטן ולקטוז ובעלי כשרות פרווה מהודרת של בד"ץ
להשיד בחנויותטבע וברשתות השיווק הנבחרות






ארכיון הבלוג