שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שבת, 16 במרץ 2024

מניפת תפוחי אדמה וקציצות

התבשיל הזה כל כל מרשים להגשה שאין מי שלא הסתכל על הנראות ואמר וואו

והוא גם מאוד טעים

גרסה מקוצרת של מפרום


החומרים

חצי קילו בשר טחון

פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם

כוסברה קצוצה לפי הטעם

כפית מלח

פלפל שחור

כפית בהרט או ראס אל חנות

פפריקה מתוקה חצי כפית

בצל קטן מגורד

ביצה אחת

לערבב את כל העיסה

לשים במקרר לשעתיים להשבחת הטעם


5 תפוחי אדמה בינוניים לחתוך לפרוסות דקות


רוטב

פחית עגבניות  מרוסקות דק ברוטב  250 מ"ל

כף רסק

כוס מים רותחים

חצי כפית כורכום

מלח

כף שמן

מעט תבלין צ'ילי חריף


להכין קציצות

לקחת פרוסת תפוח אדמה פרוס לשים את הקציצה ולכסות בפרוסת תפוח אדמה

כמו סנדויץ

ככה לעשות עם כל הבשר

לסדר בצורת מניפה כמו בתמונה

לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת על כל

 התבשיל

לכסות בנייר כסף

180 מעלות כחצי שעה

אחרי חצי שעה להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד 25 דקות או עד שרך








ארכיון הבלוג