שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שבת, 9 בספטמבר 2017

סידרת "המון חלבון" בטבעול


גם אצלי כמו אצל  משפחה נורמלית תמצאו במקפיא שניצלים קפואים והמון טבעול..
זה לא שאני עוברת להיות צמחונית פשוט ילדיי אוהבים שניצל תירס, והם יכולים לחיות רק על זה
אז בימים שילדיי חוזרים מהבית ספר , ואין מי שיגיש להם ארוחה מבושלת ובייתית,כי הבעל לא עובד משמרת, הם יודעים להוציא את השניצל תירס להפשיר ולאפות בתנור 
לשמחתי טבעול השיקה את סידרת ."המון חלבון"





מה זה אומר שהשניצל תירס המוכר והידוע עבר  מהפכה ומעכשיו יש לו 50% יותר חלבון
כאחת שקוראת המון על תזונה נכונה ובריאה לחלבון יש תפקידים חשובים בגוף
*בניית רקמות חדשות בגוף
*בניית גופי חיסון להלחם בזיהומים
*הובלת המזון והחמצן בדם אל התאים
*וגם ויסות חילוף חומרים שהוא שריפת המזון והפיכתם לאנרגיה

 בסידרה החדשה "המון חלבון" ,תמצאו את הכוכב שניצל תירס שמכיל 10 גרם  חלבון  ביחידה  במקום 6.6 גרם במוצר הקיים
 קיבלתי להתנסות במוצר יש לציין שילדיי הרגישו הבדל בטעם בגודל ובצבע
הטעם בהחלט טעים ומתקתק
אריזת השניצל תשווק באריזה של 664 גרם לעומת  שקית של שניצל תירס רגיל  750 גרם
המחיר יהיה זהה בהחלט 








עוד בסידרה
נקניקיות מן הצומח עם 12 גרם חלבון
שווארמה מן הצומח
המבורגר מן הצומח

השימוש בחלבון יהיה שילוב של שלושה חלבונים :חיטה, סויה וביצה
שזה שילוב איכותי בהחלט

יש לציין שהתהליך בטבעול ארך שנתיים וזכה לציונים גבוהים במבחני טעימה


כשרות: שניצל תירס ונקניקיות-רבנות מטה אשר
שניצל   צמחוני: בד"צ העדה החרדית




ארכיון הבלוג