הכרובית שקניתי לפני שבועיים כבר צעקה הצילו במקרר ומעט כתמים שחורים התחילו לבצבץ
בגדול תכננתי לטגן אותה, בפירורי לחם , אבל מאחר שהרופא אסר עליי לאכול מטוגן, אני ממושמעת
נזכרתי בפשטידת הכרובית שלקחתי משרה בקיבוץ תל יצחק ומיד נגשתי למחברת הדהויה שידעה ימים יפים יותר
אז קבלו מתכון לפשטידת ירקות טעימה ומשביעה
כרובית גדולה מבושלת במי מלח ומופרדת לפרחים קטנים
2 קישואים גדולים מגורדים שסחטנו מהנוזלים
2 גזרים מגורדים
בצל גדול קצוץ דק
כף אבקת מרק עוף
2 כפות גדושות מיונז
3 ביצים טרופות
3 כפות קמח תופח
מעט פלפל
מלח לפי הטעם
לערבב את כל החומרים היטב שלא יווצרו גושים
לצקת לתבנית פיירקס קטנה ,או 2 אינגליש קייק ( אם משתמשים בתבנית חד פעמית אלומיניום של עוגה היא תצא נמוכה מעט) אני אוהבת לפזר שומשום למעלה שמאוד מוסיף
אופים כ50 דקות. בתנור שחומם מראש בחום 175 מעלות
בגדול תכננתי לטגן אותה, בפירורי לחם , אבל מאחר שהרופא אסר עליי לאכול מטוגן, אני ממושמעת
נזכרתי בפשטידת הכרובית שלקחתי משרה בקיבוץ תל יצחק ומיד נגשתי למחברת הדהויה שידעה ימים יפים יותר
אז קבלו מתכון לפשטידת ירקות טעימה ומשביעה
כרובית גדולה מבושלת במי מלח ומופרדת לפרחים קטנים
2 קישואים גדולים מגורדים שסחטנו מהנוזלים
2 גזרים מגורדים
בצל גדול קצוץ דק
כף אבקת מרק עוף
2 כפות גדושות מיונז
3 ביצים טרופות
3 כפות קמח תופח
מעט פלפל
מלח לפי הטעם
לערבב את כל החומרים היטב שלא יווצרו גושים
לצקת לתבנית פיירקס קטנה ,או 2 אינגליש קייק ( אם משתמשים בתבנית חד פעמית אלומיניום של עוגה היא תצא נמוכה מעט) אני אוהבת לפזר שומשום למעלה שמאוד מוסיף
אופים כ50 דקות. בתנור שחומם מראש בחום 175 מעלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה