פעם בשבוע אני עובדת מהבית
ובחצי שעה שיש לי הפסקה אני מכינה לי מאכל מהיר לילדים שחוזרים מהבית ספר
הפעם הכנתי להם ספגטי "לעצלנים"
ספגטי בסיר אחד
ולרוטב הוספתי פלפל קאיין
מדובר בתבלין חריף
שנתן לספגטי פיקנטיות מדהימה
למתכון
חצי חבילת ספגטי
בסיר לשים שמן כמות של רבע כוס
להוסיף 4 שיני שום כתושות
להוסיף פפריקה מתוקה
הוספתי גם חצי כפית פלפל קאיין
2 קופסאות קטנות של רסק
פלפל שחור
מלח
וכף אבקת מרק
לערבב הכל
להוסיף מים רגילים עד 1/3 סיר
להרתיח
כשרתח
להוסיף חצי חבילת ספגטי לא מבושל
להרתיח שוב
להנמיך אש
לכסות מכסה
ולתת בישול של רבע שעה בערב עד שהרוטב מצטמצם
קל נכון?
וכל כך טעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה