בפסח אצלנו מככב קניידלך.
המתכון של פסקל פרץ מהספר מטעמי ישראל
הבכור שלי מכור לקניידלך
ויכול לאכול 14 עיגולים בתך המרק
3/4 כוס קמח מצה( אני שמה כוס)
1 כוס מים פושרים או מרק
1 כף שמן
חצי כפית מלח
1 ביצה
חצי כפית פלפל לבן
רבע כפית זנגביל( אני ויתרתי)
לשים קמח מצה בקערית
להוסיף מים ןלבחןש היטב
להוסיף שמן מלח ביצה
פלפל וזנגביל
לבחוש לתערובת אחידה
להשהות במקרר חצי שעה
למלא סיר מים להביא לרתיחה
להרטיב ידיים לעשות עיגולים ולזרוק למים הרותחים לבשל 20 דקות בסיר מכוסה
במקביל להכין סיר מרק טעים
לא לבשל את הקניידלך בתוך מרק
ממש לא
זה מתפורר ולא כיף לאכול ככה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה