אין כמעט משפחה עם ילדים שאין לה במקפיא ציפס קפוא..
גם אצלי..
הפעם קניתי ציפס פלחים שמתאים לפוטטוס ציפס..
אם אין לכם בבית קפוא לחתוך לפלחים תפוחי אדמה אדום בלבד עם הקליפה כמובן זה הזן המתאים.
לשים בקערה שמתאימה למיקרוגל עם מים רותחים שיכסה אותם ולבשל 10 דקות בערך עד שרך
לסנן מהמים
לנגב אותם בנייר סופג. צריך להיות יבש
יוצא טעים מאוד
טעמתי אחד עם קטשופ ומיונז אמאלה כמה טעים
התיבול מושלם
אז איך מכינים
להכין בלילה בקערה
1 כף מיונז
1 כף גדושה קטשופ
כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור
ומלח לפי הטעם
לערבב למשחה
לשים בתבנית על נייר אפייה את צ'יפס הפלחים מעל לצקת את הממרח
ולעסות עם הידיים שהכל יצופה
לפזר פירורי לחם מוזהבים על הצ'יפס פלחים
ושוב לעסות שהפירורים יצפו אותם
לזלף מעט שמן
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות
עד שמשחים
לפנק את הילדים עם קטשופ/מיונז/רוטב צילי
המתכון של ליהי קרויץ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה