כל השנה אני משגעת אתכם עם הבויקוס שלי..אז בפסח לא נכין?
נשאר לי חצי כוס קמח תופח לפסח כשהכנתי את עוגת השוקולד
החומרים
חצי כוס קמח תופח לפסח
חצי כוס קמח מצה דק שטחנתי אותו דק דק
חצי כוס חלב
רבע כוס שמן
חצי חבילה גבינת טוב טעם
גבינת פטה יוונית חתוכה גס
גבינה צהובה מגורדת
וביצה אחת לארג
חצי כפית מלח
וזהו
לשמן תבנית סיליקון שקעים
הבצק דביק להכין עיגולים עם ידיים רטובות
ןהבריש בביצה
אפשר שומשום מעל
175 מעלות עד שמזהיב
זהירות הם נחטפיםם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה