שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום חמישי, 23 באפריל 2020

גבינת השמנת של אפי

הגבינה של אפי מכבכבת אצלי בשבועות ולא רק
היא טעימה ואיכותית 

גבינת שמנת בהכנה,
4 גביעים שמנת חמוצה 15% באיכות טובה,
1 גביע יוגורט 4.5%
לערבב עם כפית גדושה מלח ולצקת מעל בד חיתול מעל מסננת,
לגלגל את שולי החיתול וללחוץ קצת על הגבינה, להניח את המסננת מעל קערה קטנה שיהיה מקום לנוזלים לרדת, להניח במקרר בין 12-16 שעות

לשפוך הכל לקערה
אםשר להוסיף שום
או זיתים
אפילו שמיר 

והרי לכם גבינה מדהימה
התמונות של אפי




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג