שאומרים עוגת מיץ ישר חושבים על עוגת תפוזים
למה שלא תלכו על עוגת מיץ קלמנטינות.?
.עוגה גבוהה, עסיסית וטעימה
החומרים
--------
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ קלמנטינות (מידת כוס 200מ"ל) לא להשתמש במיץ של פריגת אלא ממש לסחוט.
גרידה מ2 קלמנטינות
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
לקישוט: אבקת סוכר
ההכנה
-----
לשים את הביצים בקערה ולהקציף 8 דקות ,תוך כדי ההקצפה לשים לאט לאט את הסוכר,המהירות צריכה להיות גבוהה
הקצפת הביצים במשך 8 דקות תתן עוגה גבוהה ועסיסית
להנמיך את מהירות המיקסר ולשים לאט לאט את השמן
לאחר מכן להוסיף את מיץ הקלמנטינות, את גרידת הקלמנטינה וסוכר הוניל.
לערבב את הקמח עם אבקת האפיה ולהוסיף לתערובת
לערבב עד שהבלילה חלקה ללא גושים
לשמן תבנית מס' 26 אני השתמשתי בסיר אפיה של הסבתות-סיר פלא ללא המיכסה
175 מעלות 45 דקות עד שקיסם יוצא יבש
שהעוגה מתקררת לפזר אבקת סוכר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה