שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שני, 27 באפריל 2015

פשתן מזון על

פשתן טחון-מזון על

בזמן האחרון כולם מדברים על פשתן , והסיבה לכך היא שכולם מדברים על אומגה 3 ופשתן הוא המקור הצמחוני הטוב ביותר לאומגה 3.
הפשתן גם עשיר בסיבים תזונתיים, והוא מכיל גם ויטמין B ומגנזיום
זרעי פשתן מסייעים להורדת רמת הכולסטרול, לייצוב רמת הסוכר בדם, 
להגברת חלב אם והשבחתו.
וגם...הפחתת הסיכון ללקות בסרטן השד, הערמונית והמעי הגס.
את זרעי הפשתן הטחונים יש לשמור בקירור על מנת שישמרו על ערכיהם התזונתיים. עד חצי שנה במקרר. לאחר מכן לזרוק.
את הפשתן הטחון אפשר להוסיף כמעט להכל, לסלטים, למרקים, לדגנים וכד’.
כמות: כף למבוגרים
לתינוקות: כפית בתוך התמ"ל/הדייסה-מעולה לייבוש ליחות..הליחות יצאו בצורה צמיגית בקקי.

אני מפזרת זרעים טחונים על קערת דגנים, סלט או יוגורט, אפשר להכניס זרעים לקציצות בשר, להוסיף זרעים טחונים לבלילה של פנקייק, עוגיות או כל מאפה אחר, לצפות נתחוני עוף, שניצלים או דגים.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג