שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שבת, 9 ביוני 2018

שלושה רעיונות מה אפשר להכין ממלוואח


אצלנו  תמיד תמצאו מלוואח במקפיא 
אז חוץ מלטגן אותו ולאכול אותו בליווי טחינה, ביצה קשה או אפילו סוכר למעלה כמו שהילדים אוהבים, מכינים עוד דברים 
קבלו 3 מתכונים מהירי הכנה כמו שכולנו אוהבים, וכל כך טעימים 


1. מלוואח במילוי  בולגרית, גבינת גאודה וזיתים שחורים

להפשיר עלה מלוואח, לפזר בולגרית, פירורי גבינת גאודה, וזיתים שחורים לקפל לשניים , ולטגן במחבת חמה משומנת


התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.

2. גחנון

למי שמחפש להכין גחנון בגירסה המהירה
להפשיר עלי מלוואח  לרדד דק דק את העלה ממש שיראה כמו סדין שקוף למרוח חמאה מומסת/מחמאה  או שמן או אפשר לוותר כי גם ככה המלוואח שומני 
  בכל המלוואח לקפל צד אחד לאמצע ,צד שני לאמצע  ולגלגל לצורת גחנון.הגחנון יוצא גדול אז לחתוך לשניים
 לשים בסיר גחנון...אני מזלפת מעל רבע כוס מים שהמסתי עם מעט  סילאן לאפות בחום 100  מעלות עד הבוקר (כ10 שעות )

התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.


3. משה בתיבה

להפשיר עלי מלוואח 
לחתוך לריבועים לשים בכל ריבוע חצי נקניקיה ולגלגל את הבצק על הנקניקיה
להבריש בביצה
לזרות שומשום
180 מעלות עד שמזהיב


התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.

התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג