בזכות בעלי משה למדתי לחבב טחינה,לא מכירה מישהו שאוהב כל כך טחינה ומשלב אותה בכל ארוחה
שנים ששנאתי טחינה, לא אשכח את הרגע שלקחתי כפית טחינה לבנה והיה בפנים שום, חתיכות גדולות של שום..ואני ששונאת שום טרי, ירקתי את הכפית ומאז סירבתי לאכול טחינה
היום, אני מכינה טחינה מיוחדת, טחינה שיש בפנים הרבה עשבי תיבול שנותן טאץ מפתיע, ויש לציין שהטחינה הזו מתחסלת אצלינו בדוך
החומרים
--------
1 כוס טחינה גולמית(נפעם השתמשתי בטחינה החדשה של אחוה, טחינה אורגנית משומשום מלא, טחינה גולמית מעולה ומאוד בריאה)
ככוס מים קרים(חשוב מאוד שהמים יהיו קרים),
1/2 כוס מים לימון
3-4 שיני שום
2 כוסות תערובת של פטרוזיליה וכוסברה(ניתן להפחית לכוס, אפשר רק פטרוזיליה )
כפית מלח
מערבבים את הטחינה עם המים הקרים עד לתערובת בהירה וסמיכה
במעבד מזון טוחנים דק את עשבי התיבול עם השום
לאוהבי החריף ניתן להוסיף חתיכת פלפל ירוק חריף גם
להוסיף לקערה של הטחינה
עכשיו בא תור הלימון אני אוהבת לשים חצי כוס מיץ לימון אבל אתם יכולים לשים פחות
להוסיף את המלח ולערבב היטב
על הטחינה החדשה של אחווה שמעתם?
טחינה אורגנית מתוצרת אחוה בעלת הערכים בתזונתיים והבריאותיים מהגבוהים בקטגוריה
עשירה בברזל וסיבים תזונתיים וללא תוספת מלח
מחיר מומלץ 13-10 ש"ח לאריזת 500 גרם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה