שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום חמישי, 23 באפריל 2020

גבינת השמנת של אפי

לפני כמה שנים
הייתי בחבר'ה של
Efi Kraif
היינו אני
מור אבגי
ורויטל סולטן רויטל סולטן
ואפי היה מבדר אותנו
וגם מלמד אותי לבשל כי הוא שף
ואחד המתכןנים שאימצתי.זהלהכין גבינת שמנת
עד אז הייתי קונה נפוליון
גבינת שמנת בהכנה,
4 גביעים שמנת חמוצה 15% באיכות טובה,
1 גביע יוגורט 4.5%
לערבב עם כפית גדושה מלח ולצקת מעל בד חיתול מעל מסננת,
לגלגל את שולי החיתול וללחוץ קצת על הגבינה, להניח את המסננת מעל קערה קטנה שיהיה מקום לנוזלים לרדת, להניח במקרר בין 12-16 שעות
תלוי
לשפוך הכל לקערה
אםשר להוסיף שום
או זיתים
והרי לכם גבינה מדהימה
התמונות של אפי




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג