הילדים שלי אוהבים מוקפץ בלי ירקות..רק,רוטב..ככה בדיוק
לפעמים אני מטגנת בשמן חתיכות אנטריקוט דקות ו עד שמשנה את הצבע אז מוסיפה את הנודלס
וזה הרוטב הכי קרוב בטעם למסעדות האסייתיות
לבשל נודלס לפי ההוראות או ספגטיי 300 גרם
לערבב בקערה
חצי כוס מים
חצי כוס רוטב טריאקי
רבע כוס סויה
רבע כוס צ'ילי מתוק..אני מוסיפה צ'ילי חריף
רבע כוס סילאן
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קורנפלור
לערבה כל היטב
אחרי שסיננו את הנודלס
לשים בווק או מחבת רגילה מעט שמן שומשום או שמן רגיל
להכניס את הנודלס
לתת טיגון קל
לשפוך את הרוטב ולבשל 2 דקות אז,שהרוטב מצטמצם
לבדוק,טעמים אם חסר מלח זה הזמן לתבל