את הצלי הזה אני מכינה תמיד
והוא טעים כל כך
טעם של פעם
לא סוגרים את הבשר אלא מבשלים במים כשעתיים ולאחר מכן פורסים ומבשלים ברוטב
יוצא צלי עסיסי רך כמו חמאה וטעים
ההכנה
קילו גוש בשר מספר 5
חצי גזר
חצי בצל
עלה דפנה
להרתיח שעתיים את גוש,הבשר עם הבצל הגזר ועלי הדפנה
מידי פעם להוציא את הקצף
לסנן את המים
לשמור את הציר
לקרר את גוש הבשר
עדיף לילה
אני חותכת אחרי שעתיים
לחתוך את הגוש לפרוסות
בסיר רתב לשים שמן אני שמה כף וחצי
לחתוך בצל לפרוסות ולטגן עד,שמזהיב
לשים חצי כוכב אניס( אני מוותרת)
לסדר את פרוסות הבשר על הבצל המטוגן
לפזר כורכום לפי הטעם
כפית סילאן
מלח ופלפל שחור
להוסיף כוס וחצי מציר הבשר ששמרנו.
אם הציר קר לחמם שיהיה חמים.
להרתיח
כשרותח להנמיך להבה
לפזר פטרוזיליה קצוצה
אפשר להוסיף שקית ערמונים
לכסות ולבשל עד,שהבשר רך מאוד והרוטב מסמיך.לטעום ולשפר טעמים