איך כמעט ארוחה אצלינו בלי חמוצים ליד
ועדיף שזה יהיה טרשי חרפרף
קבלו מתכון מדהים ששיר אמיר לימדה אותי
2 גזרים מקולפים חתוכים לעיגולים
2 גמבות אדומות או בצבעים חתוכים לרצועות
פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות כולל הגרעינים
חצי כרוב חתוך
פרחי כרובית
3_4 עלי דפנה
פלפל אנגלי
לבלילה
4 כוסות מים
2 כוסות חומץ
כף וחצי מלח
1 כף תבלין קארי או תבלין בהרט לחמוצים
להרתיח בסיר
מים+חומץ+מלח
כשרותח להןסיף קארי או תבלין לחמוצים
אני שמתי בעבר תבלין גראם מסאללה של ההודים יצא טעים כל כך
להוסיף עלי דפנה ותבלינים
לערבב
לשים תחילה את הפלפל באדום, פלפל חריף וגזר
לתת רתיחה
כשרתל לשים כרוב וכרובית
ולתת לזה לרתוח כ10 דקות
כשמתקרר לשים בצנצנת או סיר מכוסה ולמקרר