שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום ראשון, 30 באוגוסט 2020

פיצה תרד


כל שבוע אני מזמינה ירקות ופירות מפרישוק לאחר שנוכחתי לדעת שהסחורה שלהם מדהימה, טעם של פעם ובתקופת הקורונה אני עוזרת לחלקאות הישראלית .(כנסו לאתר שלהם תגלו שם סחורה מדהימה וטעימה )


שבוע שעבר הזמנתי  משלוח ובמארז היה תרד ..התכנון היה שאעשה מאפה או פשטידה
אבל בעלי החליט להפתיע והכין פיצה תרד נדירה . או או כמה שהיא היתה טעימה 




אז למתכון

לבצק
----
3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים או חצי שקית שמרית
כפית גדושה מלח
כפית סוכר
3 כפות שמן זית
ככוס ורבע מים פושרים 

לשים בקערה את כל החומרים וללוש כ7 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח
לשמן את הבצק מכל הכיוונים
 ולשים בקערה עם ניילון נצמד. שעה להתפחה 


החומרים לרוטב תרד
--------------------
200 גרם תרד
3 שיני שום
2-3 כפות  שמן זית
מלח
מס' עיגולי  פלפל חריף צילי (אפשר לוותר)
מעט גבינת פרמזן
לטחון הכל בבלנדר לרוטב משחתי סמיך  


לשמן תבנית עגולה עם חורים או כל תבנית 
לחלק את הבצק  ל2 חלקים או 3 
לרדד לצורת עיגול
למרוח את הרוטב 
לפזר גבינת פרמזן או מוצרלה
ניתן לשים  מעט מהרוטב שוב  ככה בנגיעות קטנות 
אפשר לפזר  בקצוות קצח

200 מעלות תנור שחומם מראש  עד שמזהיב והגבינה מבעבעת





קצת על פרישוק

פרישוק מאחד  את מיטב החקלאים בארץ, עם התוצרת האיכותית, הטרייה, המגוונת והייחודית ביותר. כלל השירותים שלהם  ובעיקרם מערך השליחויות עומדים בסטנדרטים הגבוהים ביותר – מקצועיים, מהירים וסטריליים. 
וירוס הקורונה הביא עימו אתגרים רבים, אך פרישוק  מאמינים כי מכל אתגר ניתן ליצור הזדמנות. במקרה זה, נוצרה ההזדמנות לחקלאים למכור סחורה במכירה ישירה דרך האינטרנט ללא פערי תיווך – וזו האמונה שגרמה להקמת האתר והחברה.

אין תגובות:

פרסום תגובה

ארכיון הבלוג