שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שבת, 12 בינואר 2019

שגעת עוגיות 3 המרכיבים



כל בוקר אני נכנסת בפייסבוק לזכרונות שלי..יש תזכורת  שפייסבוק שולח וכך אתה רואה תמונות, וסטטוסים שהעלת בעבר
וזה גורם לך חיוך או לפעמים עצב אם זה סטטוס של צער
השבוע פייסבוק הזכיר לי פוסט שכתבתי שב2013 היתה שגעת בפייסבוק של עוגיות של 3 מרכיבים
תאמת שכחתי מהעוגיות האלה ו5 שנים לא הכנתי
אין לי מושג מי פיתח והמציא את המתכון , לא מצויין קרדיט  אבל אני זוכרת טרפת בכל קבוצות האוכל שרבים  הכינו
חלק עם נוטלה, חלק עם ממרח חלבה, חלק עם ממרח השחר
וכולם דיווחו שיוצא מהמם, טעים 
אז אני הכנתי השבוע עם ממרח הלוטוס שעומד לי במזווה ואף אחד לא נוגע
ויצא אליפות
רק חבל שיוצא 13 עוגיות בערך והם מתחסלים בשניה שאתה מוציא מהתנור\
חכן מציעה להכפיל כמויות
אני שמתי על כל כדור בצק חצי מטבע שוקולד מריר שנתן שילוב מיוחד





לפני שאתם שמים את הממרח בקערה לערבב היטב כי ברוב המקרים השמן צף למעלה, כך שיהיה ממרח אחיד  

המצרכים
4 כפות גדושות קמח רגיל 
4 כפות גדושות ממרח לוטוס( אפשר נוטלה, שחר, נוגט חלבה)
1 ביצה גודל מדיום 

לערבב היטב היטב את כל התערובת לאחר שערבבנו ללוש עוד קצת ביד .
צריך שיהיה בצק נוח למגע לא דביק זה מאוד חשוב
להכין עיגולים קטנים בגודל פינג פונג

לשים בתבנית על נייר אפיה  את העיגולים
אני שמתי חצי מטבע שוקולד על העיגול, טיפה מערכתי את העיגול והנחתי את המטבח
אפשר שברי אגוז,שוקולד מריר רגיל, שוקולד ציפס ואפשר לא לשים כלום

8 עד12   דקות בלבד להשגיח על הדקות שציינתי לא יותר
בתנור שלי לקח לי 10 דקות 
גם אם נראה לכם שהם לא מוכנות לכבות תנור 
הם מתקשות בטמפרטורות החדר מעט
180 מעלות תנור שחומם מראש  



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג