שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שלישי, 19 בינואר 2016

המלצה: סקיני פסטה-הפסטה החדשה שמטריפה את השוק..ומתכון מדהים למוקפץ


הוזמנתי להיות בן הראשונים לטעום מהמוצר החדש שנקרא סקיני פסטה
ואני מאוד אוהבת לנסות דברים חדשים ובריאים....
ניצבה בפניי אתגר..איך הטעם יהיה.?.האם המוקפץ יהיה טעים עם סקיני פסטה

ואגיד לכם יצא מדהים





אז הכירו את סקיני פסטה





סקיני פסטה זו בשורה טובה לשומרים על דיאטה, לאנשים  שנמנעים מגלוטן
היא אידיאלית גם לצמחוניים וטבעוניים
ואפילו לאנשים חולי ציליאק.

אז מה מיוחד בסקיני פסטה?
סקיני פסטה מיוצרת משורש הקונג'אק, שמקורו בדרום מזרח אסיה
הקונג'אק ידוע בסגולותיו הרפואיות וכמקור משמעותי לסיבים תזונתיים
הוא סופח מים בגוף וגורם לתחושת שובע ומלאות.
זהו פתרון אידיאלי לירידה במשקל בצורה טבעית
לכן זה מושלם לארוחה דיאטטית, בריאה, משביעה וטעימה. אין בה סוכר, היא ללא גלוטן, עם 0% שומן
ולא תאמינו יש בה רק 9 קלוריות בלבד ל100 גרם

מאחר ובעלי סובל מגלוטן החלטתי לקחת את המוצר ולהכין מנת אטריות אורז מוקפצות עם חזה עוף בנוסח תאילנדי
הייתי די סקפטית מהעניין לא ידעתי איך הסקיני יספוג את הטעם של הרוטב, של התבשיל ומה יהיה טעמו
ו..אגיד לכם שהופתעתי לטובה הטעם היה ממש טעים, לא הורגש טעם לוואי 
וזה כל כך משביע...



קבלו מתכון מדהים  סקיני מוקפץ מדהים





250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות או רצועות

אטריות אורז/נודלס-
אני השתמשתי בסקיני פסטה בצורת פטוצ'יני
ההכנה מאוד פשוטה יש לסנן את המים מהשקית
לשטוף היטב תחת מים חמים ואז לחמם במיקרוגל ל2-3 דקות
וזהו להוסיף אותם למוקפץ




לירקות
------
גזר חתוך לרצועות או גפרורים
1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות
גמבה או פלפל צהוב חתוך לרצועות
בצל גדול חתוך לרצועות עבות
נבטים
גרגירי תירס
אפשר: שעועית ירוקה, פלפל חריף לאוהבי הפיקנטי, אפונת גינה
2שיני שום  כתושות

לרוטב
------
2 כפות רוטב סויה איכותי
2 כפות רוטב טריאקי
מעט סילאן
פלפל לבן..מלח, זהירות לא לשים הרבה הסויה מלוח
מעט זנגוייל(ג'ינג'ר) מרוסק-אפשר לוותר

שמן שומשום או שמן רגיל


ההכנה
-----
מחממים ווק או מחבת עמוקה לחום גבוה, שמים כף שמן שומשום ומחממים
מוסיפים את השום..זהירות לא לשרוף מוסיפים את נתחי חזה העוף, ומקפיצים מעט..
מוציאים את נתחי העוף
שמים במחבת את הבצלים ומאדים  עם הזנגוייל במשך 2 דקות
מוסיפים לפי הסדר-(לא חייב לשים הכל )
כרוב
גזר
גמבה
אפשר פטריות
נבטים
תירס
אפונת גינה/שעועית ירוקה/במיה

מבשלים 2-3 דקות עד שהירקות מקבלים צבע עמוק
מוסיפים חזרה את חזה העוף, ומקפיצים כמה דקות

מתבלים בסויה, רוטב טריאקי, מעט סילאן, פלפל לבן, לפי הטעם
מוסיפים את אטריות האורז לירקות וממשיכים להקפיץ כמה דקות

טועמים ומשפרים תיבול אם צריך מעט מלח

אפשר לעשות צמחוני ללא חזה העוף




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג