בעוגיות האלה אין ביצים בציפוי ולא שומשום
בעוגיות המלוחות האלה אין חמאה או מרגרינה
השומשום בתוך הבצק
והם ממש טעימות
תכפילו כמויות
מתכון של חגית פרגון
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
כפית שטוחה מלח
חצי כוס שמן
חצי כוס מים רגילים
3 כפות גדושות שומשום ששמים בתוך הבצק
בקערה לשים קמח מלח אבקת אפייה שומשום
ותערובת של מים ושמן ביחד שערבבנו
ללוש לבצק אחיד
לתת מנוחה של 10 דקות
לצור טבעות אן מקלות
לאפות בתנור שחומם מראש
180 מעלות עד להזהבה.
לכבות תנור ולהשאיר להתקשות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה