שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום ראשון, 8 ביולי 2018

מיני פיתות זעתר ופיתות שומשום מקמח מלא


מודה...לא משתמשת בבית בקמח מלא
עדיין לא עברנו לתזונה יותר בריאה, אולי זה יבוא כשהמשיח יבוא...
לאחרונה קיבלתי להתנסות בקמח חיטה מלא 100% ללא צורך בניפוי
של "הטחנות הגדולות א"י "
שברתי את הראש מה להכין..הקמח עמד יפה בארון והתחנן תעשי ממני משהו טעים
לחם מעדיפה לא לעשות, אבל פיתות זעתר הולך אצלינו טוב
נפל הפור...נכין מיני פתות זעתר, ומיני פיתות שומשום
את המתכון פגשתי אצל רותם מהמטבח באהבה
ותאמינו לי לא נשאר פירור

התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.



החומרים
-------
3 כוסות חד פעמי (קר) מים פושרים
כף סוכר
2 כפות שמרים יבשים

כל זה לשים בקערת המיקסר ולתת לתסוס 5 דקות

אחרי 5  דקות להוסיף רבע כוס שמן זית
להוסיף  בהדרגה ולא את הכל  בבת אחת
3 כוסות חד פעמי קמח מלא
4 כוסות חד פעמי  קמח לבן

להפעיל מיקסר ולתת ללוש לקראת הסוף להוסיף כף מלח
ללוש עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד ונוח

לכסות את הקערה עם מגבת לחה מאוד חשוב שתהיה לחה 
להתפיח שעה
לחלק לכדורים כל כדור לרדד מעט ולקרוץ לעיגולים

ממרח זעתר
----------
תבלין זעתר
שמן זית
מעט מלח
שומשום
לערבב למשחה

ממרח שומשום
---------------
שמן זית
שומשום
מעט פפריקה מתוקה
מעט מלח
לערבב למשחה

למרוח על העיגולים את הממרח הרצוי
לאפות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שמשחים,בערך רבע שעה זהירות לא לאפות יותר מדי 

התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.


התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.



קמח חיטה מלא 100% הנמנה עם הסידרה הבריאה של הטחנות הגדולות מיוצר התהליך טחינה כפולה ייחודי של גרעיני החיטה בשלמום עד לקבלת קמח עדין מאוד
הטחינה הכפולה מקנה לבצק אווריריות ורכות
אין צורך לערבב את הקמח עם קמחים אחרים
הקמח עשיר בסידן,ברזל, סיבים תזונתיים ויטמיני E ן B  ומינרלים
הלחמים והמאפים מקמח חיטה מלא בטחינה דקה מאופיינים בטעם עשיר

מחיר אריזת קמח חיטה מלא 8 ש"ח )1קילו)
ניתן להשיג בחנויות מובחרות ברחבי הארץ או להזמין דרך אתר החברה או בטלפון 04-8672137

כשרות: כשרות של הרבנות חיפה וכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדיץ ירושלים


התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג