טרה השיקה לאחרונה משקה חלב במתיקות מעודנת לקורנפקס
וזה מו--שללם לבת שלי, שבכל קערת קורנפלקס עם חלב מבקשת שאשים לה כפית סוכר...
כמה שהסברתי לה שזה לא בריא ועושה עששת...לא עזר
אז מזגתי לה את החלב החדש-והיא לא הרגישה..
היתה בטוחה ששמתי לה סוכר..
אז אני מאמצת בחום את המוצר החדש של טרה
ללא תוספת סוכר
וללא חומרים מלאכותיים
מאחר והיום היה יום שרבי, הכנתי לילדיי רפרפת אורז-סטולץ'
מהמשקה החלב החדש-יצא טעים מאוד
@#מוו__משקה_חלב
פודינג אורז-סוטלאץ'
---------------------
את המתכון הזה למדתי מסבתי ז"ל הטורקיה, כל שבת שהייתי באה לבקרה ,היתה מגישה לי פודינג מאורז
קבלו מתכון אותנטי עם 3 כללי ברזל
המרכיבים ל4 מנות
===========
4 כוסות משקה חלב במתיקות מעודנת של טרה
2 כוסות מים
רבע כוס אורז יסמין, שהשרינו שעה במים ושטפנו כמובן לאחר מכן.
חצי כוס סוכר-(לא חייב, בגלל שהחלב ממותק)
להגשה: קינמון טחון.
.אני מפזרת גם מעט דבש..לפעמים צימוקים או אגוזי מלך לשידרוג
לשים את כל המרכיבים בסיר, בעל תחתית עבה
לערבב ולהביא לרתיחה על אש גבוהה
להנמיך את הלהבה ללהבה נמוכה מאוד להוסיף בשלב הזה את הסוכר(ניתן לוותר)
לבשל ללא כיסוי ותוך עירבוב מדי פעם כשעה ,עד שמתקבלת עיסה סמיכה.
לצנן ולאחסן במקרר עד לקירור מוחלט
וזה מו--שללם לבת שלי, שבכל קערת קורנפלקס עם חלב מבקשת שאשים לה כפית סוכר...
כמה שהסברתי לה שזה לא בריא ועושה עששת...לא עזר
אז מזגתי לה את החלב החדש-והיא לא הרגישה..
היתה בטוחה ששמתי לה סוכר..
אז אני מאמצת בחום את המוצר החדש של טרה
ללא תוספת סוכר
וללא חומרים מלאכותיים
מאחר והיום היה יום שרבי, הכנתי לילדיי רפרפת אורז-סטולץ'
מהמשקה החלב החדש-יצא טעים מאוד
פודינג אורז-סוטלאץ'
---------------------
את המתכון הזה למדתי מסבתי ז"ל הטורקיה, כל שבת שהייתי באה לבקרה ,היתה מגישה לי פודינג מאורז
קבלו מתכון אותנטי עם 3 כללי ברזל
המרכיבים ל4 מנות
===========
4 כוסות משקה חלב במתיקות מעודנת של טרה
2 כוסות מים
רבע כוס אורז יסמין, שהשרינו שעה במים ושטפנו כמובן לאחר מכן.
חצי כוס סוכר-(לא חייב, בגלל שהחלב ממותק)
להגשה: קינמון טחון.
.אני מפזרת גם מעט דבש..לפעמים צימוקים או אגוזי מלך לשידרוג
לשים את כל המרכיבים בסיר, בעל תחתית עבה
לערבב ולהביא לרתיחה על אש גבוהה
להנמיך את הלהבה ללהבה נמוכה מאוד להוסיף בשלב הזה את הסוכר(ניתן לוותר)
לבשל ללא כיסוי ותוך עירבוב מדי פעם כשעה ,עד שמתקבלת עיסה סמיכה.
לצנן ולאחסן במקרר עד לקירור מוחלט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה