יום שני, 21 בספטמבר 2015

עוגיות טחינה ושוקולד ב5 מרכיבים-פרווה


עוגיות חול מתפוררות ככה הילדים שלי קוראים לעוגיות האלה
בטעם חלבה שוקולד...
המקור: מתכון של ליהיא לפיד
ואני שידרגתי אותם בחתיכות שוקולד 




החומרים:
---------
3 כוסות קמח רגיל
כוס סוכר (אני משתמשת בחום אבל אפשר סוכר רגיל
כוס טחינה גולמית(אני השתמשתי של אחווה משומשום מלא
3/4 כוס שמן  
שוקולד מריר שחתכנו לחתיכות קטנות וגסות


לערבב את כל החומרים היטב ,שלא ישארו גושי קמח או טחינה
אני לשה הכל בידיים , הבצק צריך להיות רך ונוח למגע

ליצור כדורים
לשים בכל כדור חתיכות שוקולד
לאפות ב175 מעלות, תנור שחומם מראש  לא יותר מ15 דקות
להוציא את התבנית..לתת לזה  להתקרר 
 לא לגעת בעוגיות אחרת יתפרקו

ניתן לפזר אבקת סוכר...









כמה מילים על הטחינה של "אחווה"
זו אחת הטחינות הגולמיות שאני אוהבת
היא עשויה משומשום מלא  וטהור 
כבר שתפתחו את הקופסא ותסתכלו על הצבע תבינו כמה הטחינה איכותית
ללא מלח וללא חומרים משמרים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה