כבר שנים כל פסח אני מכינה את הלחמניות של יהודית מורחיים בולגרית אוכל "קסם של עוגה"
אישה מדהימה תעקבו אחריה
האוכל שלה הכי טעים בעולם
ובמתוקים אין שני לה
והלחמניות שלה הכי טעימות הכי תפוחות וללא טעם של ביצים
2 כוסות קמח מצה
כוס וחצי מים רותחים
חצי כוס שמן
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
4 ביצים שלמות טרופות
מערבבים את כל החומרים חוץ מהביצים
לקרר מעט
ועכשיו מוסיפים את הביצים לתערובת לא הכל בבת אחת ..לסירוגין תוך כדי הקצפה עדיף במיקסר
נקבל תערובת שמתאימה ללחמניות
להרטיב ידיים
וליצור לחמניות ארוכות
מניחים על נייר אפייה משומן
לחרוץ חריצים
למרוח חלמון (צהוב) שמהלנו במעט מים
לאפות בחום בינוני180 מעלות
עד שמזהיב אצלי 45 דקות אבל תבדקו