יום ראשון, 9 באוגוסט 2020

שבלולי פיצה ללא התפחה


יש ימים שאני חוזרת מהעבודה גמורה מעייפות ומצידי שהילדים יאכלו לארוחת ערב קורנפלקס וחלב
אבל היום ביקשו פיצה..יותר נכון שבלולי פיצה
אז מצאתי מתכון לבצק שמרים ללא התפחה
והיה לי רוטב מוכן לפיצה של נפטון
ויצא מדהים בכלום עבודה






המתכון לבצק מאתר בישולים


4 כוסות קמח 
1 כף שמרים
1 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
כף שמן
1 וחצי כוסות מים פושרים

לערבב הכל וללוש 10 דקות לבצק  נוח ורך 
לא מתפיחים
לקמח משטח עבודה
לרדד את הבצק לעיגול
למרוח רוטב פיצה
לפזר זיתים/תירס 
(אני מעדיפה לא לפזר כי יש לי ילדים בררניים ולכן אחרי שאני חותכת לשבלול אני דוחפת תירס או זיתים)
לפזר הרבה גבינה צהובה.
אני חתכתי את הגבינה לרצועות 
לגלגל לרולדה
לחתוך לרולדות
להשכיב אותם בצורת שבלול 
לאפות בבתנור שחומם מראש 180 מעלות  עד שמזהיב
זהירות לא לשרוף










בדרך כלל אני מכינה רוטב לבד
אבל תמיד טוב שיש בבית רוטב פיצה מוכן לצאת הצורך
רוטב פיצה של נפטון



הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.  

מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם). 

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה