יום חמישי, 16 ביולי 2020

פלפלים חריפים מטוגנים

אין כמעט בית מרוקאי ולא רק  שאוהבים לטגן פלפל ירוק חריף ולאכול עם כל ארוחה 
פלפל חריף  שאם אתה מעז לאכול אותו אתה מרגיש עשן יוצא מהאוזנים
אבל כמי שנשואה לחצי מרוקאי אין לו בעיה עם זה.
אני לא נוגעת
יש פה 2 צורות בישול תחליטו אתם  
מציעה לכם לשים כפפות בידיים שאתם מתעסקים עם הפלפלים האלה





החומרים
--------
קילו פלפלים ירוקים חריפים טריים גדולות או 20 קטנים מאוד
4 כפות שמן (אפשר שמן זית)
4 שיני שום קצוצות דק
מלח
2 כפיות חומץ הדרים(לא חייב)
שמן לטיגון עמוק

אפשרות פטרוזיליה קצוצה

אפשרות אחת
--------------
מחממים שמן לטיגון עמוק דוקרים כל פלפל במזלג ומטגנים בשמן מבלי שישחימו
מניחים בשקית נניילון סוגרים לכ10 דקות
אפשר לקלף את הקליפה אני לא מקלפת
מסדרים בקופסא מערבבים שמן, מלח, שום

אפשר לשים חומץ ופטרוזיליה) מערבבים הכל ושופכים על הפלפלים

גירסה שניה שגם מוצלחת
-----------------------------
 לחמם את השמן  להוסיף את השום והמלח מוסיפים גם את הפלפלים  ומטגנים על להבה נמוכה  תוך ערבוב 4 דקות
מסירים מהאש ומעבירים לקופסא אטומה מוסיפים את החומץ מערבבים ומאחסנים במקרר





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה