יום שבת, 18 ביולי 2020

רוגלך קינמון



יש תקופות שאני אוהבת ללכת לסדנאות וללמוד עוד למרות הידע הרב שיש לי. מין סוג של בילוי
את המתכון הזה למדתי בסדנא שהלכתי בסטודיו מקסים "מתוק מהלב -הבית המתוק לסדנאות אפייה ושוקולד


החומרים
1/2 קילו קמח רגיל
1/4 כוס סוכר
25 גרם שמרית או 1 כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס מים פושרים
1 ביצה

במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים בתוכו את השמרית או השמרים היבשים
מוסיפים סוכר חמאה ביצה ולבסוף את המים
מעבדים עד לקבלת בצק חלר ונעים (10 דקות לישה במיקסר
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה עד להכפלת הנפח



המילוי- 100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום
2 כפות קורנפלור
1 כפית קינמון


לערבב למרוח על הבצק לקפל ל2 את הבצק כמו ספר ולהקפיא ל15 דקות להוציא לרדד לחתוך לצורת רוגלך
180 מעלות עד להזהבה 










2 תגובות: