יום ראשון, 26 ביולי 2020

חדש על המדף - האני נאט צ'יריוס במתיקות מעודנת


משהו טוב קורה במדפים  מרגישים?
מהפיכת הסוכר הגיע  לארץ
לשוקו כמעט ואין סוכר
בקטשופ הפחיתו גם
וגם בדגני הבוקר
לפני שנתיים צוות הפיתוח של דגני הבוקר של נסטלה החליט לקחת את המשימה הקשה של הפחתת סוכר בדגני הבוקר האני נאט צ'יריוס על מנת ליצור מוצר העונה על דרישות היצרנים ולא על ידי שימוש בממתיקים מלאכותיים
והם הצליחו 
הילדים שלי לא ממש הרגישו בהבדל 
הכל הודות לרכז פרי המונק הופחתו כ60% מכמות הסוכר בהשוואה למוצר הקיים מבלי לפגוע בטעמו
כך שאם יש לי אפשרות לבחור בין המוצר הרגיל שעדיין חיהיה במדף האני נאט צ'יריוס הקלאסי אבחר במוצר החדש האני נאט צ'יריוס במתיקות מעודנת המכיל כ3/4 כפית סוכר במנה של 30 גרם 

כמו רוב הילדים, גם ילדיי מכורים לדגני בוקר הם יכולים לאכול בבוקר בצהרים ואפילו בערב
כשאני בעבודה והם מתעצלים לחמם את האוכל הם מנשנשים המון דגני בוקר
מה שמרגיע אותי שהדגנים החדשים האני נאט צ'ריוס במתיקות מעודנת מכיל 100% דגנים מלאים מסך הדגנים  שזה מהווה לסיבים תזונתיים ואינו מכיל צבעי מאכל וחומרים משמרים
הכי טעים להם השילוב עם חלב. שילוב כזה עם חלבון מהווה פתרון מצויין לתקופת החופש הגדול
אני בגלל שאני רגישה ללקטוז אוכלת דגני בוקר כנשנוש מול סרט טוב 









יום שבת, 25 ביולי 2020

שמן הלילה PSEOEASY והקץ לבעיות העור



גם אני כמו הרבה אנשים סובלת ממחלות עור ואפילו הורשתי לילדיי את האסטמה של העור 
העור כל הזמן מגרד לי. אני נכנסת לרכב מדליקה את המזגן ומתחילה להתגרד ואז נוצרות לי שלפוחיות בעור
גם בצוואר הופיעו לי לפעמים נקודות אדומות 
אחרי גילוח כהכנה ללייזר-כל העור שלי שלפוחיות
וכשאני שמה תכשיטים נהיה לי אדמומיות בעור וגרדת
הכי נורא אצלי זה  באיזור הצוואר
ובתקופת הקורונה נהיה לי גירוי בעור מהאלכוהגל. אני רגישה לחומר שבו
זה כל כך מציק כואב ומפריע

ברוב המקרים זה חולף מעצמו אבל לעיתים זה נשאר מס' ימים
הרופאים הסבירו  לי שהמגע של העור שלי עם אלרגן או חומר שאני רגישה לו זה מה שגורם לגירוי.






קיבלתי להתנסות בשמן הלילה pseoeasy  אחרי שקראו פוסט שלי שאני סובלת מבעיות עור
 נאמר לי שאפשר להשתמש באמבטיה לשפוך כמה טיפות ולטבול במשך 15 דקות במים
 או למרוח ישירות על עור נקי ולח וזה יקל ויסיע בהחלמת העור ויטפח את העור העדין שלי
והחלטתי שאני מנסה כל מוצר שיכול להקל על הסבל שאני עוברת
יש לציין שיש הקלה משמעותית ואם אני מסתכלת על מרכיבי המוצר  אני מגלה שהמרכיבים כל כך טבעיים שאפילו
בספרות העממית יש להם יכולת לטפל ולהשפיע על העור לטובה  







ממה מורכב שמן הלילה
----------------------
שמן הלילה מבוסס על נוסחה חדישה של צמחי מרפא הידועים כמסייעים באופן טבעי בהקלה ובטיפול בבעיות  עור
כגון קשקשת ,אדמומיות ,גירוי וגרוד  הנובעים מפסוריאזיס, שפשות, פטרת דלקות ופציעות בעור

המרכיבים
---------
שמן זרעי ענבים שנמצא מחוכח כיעיל בפסוריאזיס בזכות היותו בעל כמות חומצה לינולאית אומגה 6

שמן לבנדר ושמן רוזמרין- בהיותם ידועים כאנטי דלקתיים אנטי בקטריאליים (בעלי יכולת חיטוי) 
השמנים האלה מקלים על כאב 

שמן נבט  חיטה עשיר בויטמין  E  הנחשב לנוגד חמצון חזק שמסייע בשיקום העור

שמן קלנדולה מסייע בהרגעת עור מגורה 

שמן עת התה מוכר בספרות כמסייע בטיפול בפטרת וזיהומים ויראלייםפ וחיידקים

מיצוי של צמח הארניקה צמח ההיפופיאה ומינרליים מים המלח שמקנים תחושה מידית של הקלה  


אני שופכת מס' טיפות  באמבטיה וטובלת  יש הקלה בתסמיני הגרד 



מחיר
----
שמן הלילה של PSOEASY  נבדק דרמטולוגית לעור רגיש ונמכר בכמות של 120 מ"ל במחיר של 125 ש"ח 
ניתן לרכוש באתר החברה 
או בבתי המרקחת ורשתות הטבע המובחרות
לפרטים 02-6722544


יום שני, 20 ביולי 2020

חורים בבגדים זה לא רק עש

לפני כמה שנים גיליתי מעט חורים בחלק התחתון של החולצת הטישרט שלי כמה חורים קטנים
השתגעתי ממה זה נגרם
הייתי בטוחה שיש לי עש בבית
החרק שאוהב בדים
אבל מכל הכביסה רק אצלי היה
אז שאלתי וקראתי ומה מתברר
בדרך כלל זה קורה בחולצות זולות בד זול( לפעמים אנחנו משלמים יקר על הטישרט וחושבים שהבד יקר אבל לא..איך יודעים שהבד טוב תקראו בתוית צפיפןת בד ומה אחוז הכותנה ותמששו
לפעמים כתוב 100 אחוז כותנה וזה חרטה רןאים שהבד פשוט וזול אחרי כביסה
החור נגרם משפשוף
משפשוף החלק התחתון בשיש שהדחתי כלים
מהחגורה ..האבזם
או אפילו נגרם במכןנת כביסה שהרוכסן פתוח של המכנס וזה גורם גם
מההגה כן מההגה יש כאלה שנוהגים צמוד
ויש מכונות כביסה שהתוף יוצא מאיזון והמכונה עושה חורים אם כל הפעלה ובסיום קורה לקרוא לטכנאי
כל חיכוך כזה עושה חור
שוב מדובר על כותנה זולה או בד זול
זה כמעט ולא יגרם בבד טוב
איך יודעים שזה עש?
שבהרבה בגדים יש חורים בארון
אז כדאי ודחוף לרסס בספריי משמיד עש
בתמונה העליונה זה עש..החורים מפוזרים בכל הבגד
בתמונה התחתונה שפשוף חורים באיזור הטבור

חפשו אותי בפייסבוק

מתכונים ועצות שצברתי בדרך


הוסף כיתוב

איך להסיר כתמי עובש

מכירים את הסיטואציה
שהילד הקיא שמתם בשקית ושכחתם לכבס ונותר עובש
או שהבגד היה רטוב השארתם כמה שעות שחזרתם ראיתם עובש

או האוכל של התינוק הרטיב את החולצה ולא כובסתם ונוצר עובש?
ומה אתם עושים בדרך כלל מכבסים והעובש לא יורד
ורבים נאלצים לזרוק את הבגד לפח
לפני שאתם הולכים לעצות עם התכשירים הכימיקלים עם כל התכשירים הרעילים שגומרים על הבד..וגם את המכונה כי מכונה לא ממש בנויה לקבל תכשירים חזקים כמן מסיר עובש/ מסיר שומנים שמשתמשים בהם כחומרי ניקוי!
קבלו טיפ אליפות שלמדתי במכבסה
מהמוצרים הטבעיים שיש בבית

מלח +מיץ לימון ( לא חייב טרי אפשר מהבקבוק הכי זול שיש) כמה? הרבה שיהיה משחה

למרוח על הכתם
לייבש כמה שעות
ולכבס 60 מעלות.ואין זכר

יום שבת, 18 ביולי 2020

רוגלך קינמון



יש תקופות שאני אוהבת ללכת לסדנאות וללמוד עוד למרות הידע הרב שיש לי. מין סוג של בילוי
את המתכון הזה למדתי בסדנא שהלכתי בסטודיו מקסים "מתוק מהלב -הבית המתוק לסדנאות אפייה ושוקולד


החומרים
1/2 קילו קמח רגיל
1/4 כוס סוכר
25 גרם שמרית או 1 כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס מים פושרים
1 ביצה

במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים בתוכו את השמרית או השמרים היבשים
מוסיפים סוכר חמאה ביצה ולבסוף את המים
מעבדים עד לקבלת בצק חלר ונעים (10 דקות לישה במיקסר
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה עד להכפלת הנפח



המילוי- 100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום
2 כפות קורנפלור
1 כפית קינמון


לערבב למרוח על הבצק לקפל ל2 את הבצק כמו ספר ולהקפיא ל15 דקות להוציא לרדד לחתוך לצורת רוגלך
180 מעלות עד להזהבה 










יום חמישי, 16 ביולי 2020

פלפלים חריפים מטוגנים

אין כמעט בית מרוקאי ולא רק  שאוהבים לטגן פלפל ירוק חריף ולאכול עם כל ארוחה 
פלפל חריף  שאם אתה מעז לאכול אותו אתה מרגיש עשן יוצא מהאוזנים
אבל כמי שנשואה לחצי מרוקאי אין לו בעיה עם זה.
אני לא נוגעת
יש פה 2 צורות בישול תחליטו אתם  
מציעה לכם לשים כפפות בידיים שאתם מתעסקים עם הפלפלים האלה





החומרים
--------
קילו פלפלים ירוקים חריפים טריים גדולות או 20 קטנים מאוד
4 כפות שמן (אפשר שמן זית)
4 שיני שום קצוצות דק
מלח
2 כפיות חומץ הדרים(לא חייב)
שמן לטיגון עמוק

אפשרות פטרוזיליה קצוצה

אפשרות אחת
--------------
מחממים שמן לטיגון עמוק דוקרים כל פלפל במזלג ומטגנים בשמן מבלי שישחימו
מניחים בשקית נניילון סוגרים לכ10 דקות
אפשר לקלף את הקליפה אני לא מקלפת
מסדרים בקופסא מערבבים שמן, מלח, שום

אפשר לשים חומץ ופטרוזיליה) מערבבים הכל ושופכים על הפלפלים

גירסה שניה שגם מוצלחת
-----------------------------
 לחמם את השמן  להוסיף את השום והמלח מוסיפים גם את הפלפלים  ומטגנים על להבה נמוכה  תוך ערבוב 4 דקות
מסירים מהאש ומעבירים לקופסא אטומה מוסיפים את החומץ מערבבים ומאחסנים במקרר





ממתקים צבעוניים לקישוט -זה לא רק לעוגה



בדרך כלל שאנחנו נתקלות בסוכריות לקישוט עוגה ישר חושבים על עוגת שוקולד עם המון סוכריות
אבל ידעתם שאפשר להשתמש בהם גם לדברים אחרים
הסוכריות האלה מתאימות להכנת פרלינים, לעוגיות כן כן לשים המון בבצק עוגיות, לקישוט ארטיקים, כדורי שוקולד  והשמים הם הגבול

אמאאאאאאאאאאאאאאאאא משעמם לי את המשפט הזה אני שומעת כל יום כל היום
קיץ..חופש הילדים משוממים גם אין ממש מה לעשות בחוץ אז החלטתי לחפש להם תעסוקה כייפית 
ליימון שליסל מציעה פתרון מקסים לתעסוקה מתוקה בחיק המשפחה ערכות סוכריות לקישוט של וורנר
הילדים ביקשו שנכין פרלינים אבל הפעם שנשים גם סוכריות






פרלינים שוקולד וסוכריות
---------------------------
לשים בקערה שמתאימה למיקרו
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
מעט שמן
להמיס לתערובת חלקה
לקחת תבנית סיליקון
לשים בקרקעית מעט סוכריות בשלל צורות וצבעים
למזוג את השוקולד
ולשים במקפיא
לאחר חצי שעה להוציא 
כמה הם יפות ומרשימות










עוגיות עם סוכריות(המתכון נלקח ממאקו)
-------------------
את העוגיות עשו הילדים ביחד איתי והם ממש נהנו לשחק עם הסוכריות ולפזר כאוות נפשם

100 גרם חמאה או מחמאה רכה בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
ביצה
כפית תמצית וניל
1 ו3/4 כוסות קמח רגיל
כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתיה
2 כפות אבקת קורנפלור

2 כפות עד 3 סוכריות צבעוניות


מחממים תנור ל170 מעלות
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר, מלח, ביצה ותמצית וניל עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה כמה דקות

בקערה נפרדת מנפים את הקמח ומערבבים עם שאר החומרים היבשים חוץ מהסוכריות

מוסיפים את היבשים לתערובת החמאה ומאחדים בקצרה
מערבבים פנימה בעדינות את הסוכריות

מרפדים תבנית בנייר אפייה
יוצרים מהבצק כדורים בגדול פינג פונג
מניחים במרווח של כ4 ס"מ אחד מהשני
מפזרים למעלה עוד סוכריות לקישוט (המלצה שלי)

אופים כ10-12 דקות לא יותר הם מזהיבות מעט אבל בהירות
מוציאים מהתנור
ומצננים בתבנית



















קצת על המוצר



ליימן שליסל מציעה 2 ערכות מהממות ומאוד חיוניות למי שאוהב לאפות 
וורנר DECO - ערכה צבעונית ומקסימה המכילה 6 סוגים שונים של סוכריות בשלל צבעים, במגוון גדלים, צורות וטעמים. 

וורנר prince & princess - ערכה צבעונית, מקסימה ו"נסיכותית" של 3 סוגי סוכריות: פתיתי קריסטל סגולים, פנינים ורודות ולבבות בצבעי לבן-ורוד-סגול
ערכות הסוכריות, מיועדות כאמור לקישוט עוגיות, עוגות, קינוחים, גלידות או כל קינוח קיץ מתוק אחר. סוכריות הקישוט ארוזות כל סוג בנפרד, במבחנות נוחות לשימוש השומרות על הטריות. הערכות מומלצות לשימושם של חובבי האפייה כמו גם להפעלה יצירתית של הורים וילדים, לקראת מסיבות יום ההולדת, וכן בימי החופש הגדול בהם כולנו מחפשים בקדחתנות איך להעביר זמן איכות עם הילדים.  

מחיר והיכן ניתן להשיג
את ערכות הסוכריות לקישוט ניתן להשיג בכל רשתות השיווק, במרכולים וחנויות הפרטיות. 
מחירה של ערכת וורנר DECO - 15.9-18.9 ₪   /  מחירה של ערכת  וורנר prince & princess -12.5-15.5 ₪.
שתי הערכות בעלות כשרות פרווה, בהשגחת הרב אהרנברג, רבנות ברלין ובאישור הרבנות הראשית ליש

עוד פרטים ניתן למצוא באתר החברה

יום שלישי, 14 ביולי 2020

לצ'ו הונגרי עם נקניקיות במחבת



את המנה הזו אנחנו אוכלים לפחות פעם בשבוע
תבשיל פלפלים  ונקניקיות ברוטב עגבניות פיקנטי מה צריך יותר מזה.
כן במשפחה שלנו אוכלים נקניקיות, אז חוץ ממשה בתיבה ונקניקיה בלחמניה עם כרוב כבוש
יש למנה ההונגרית הזו, מקום של כבוד במטבחי
את המתכון למדתי מבני סיידא שפרסם  בספרו שהוציא בשנת 2002 ספר שנקרא "ברגע האחרון"





המתכון
--------
רבע כוס שמן
2 בצלים פרוסים עבה
2 פלפלים ירוקים פרוסים דק
2 פלפלים אדומים פרוסים דק

4 עגבניות חתוכות לקוביות
מלח
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
םםריקה חריפה
6 נקניקיות, אני השתמשתי בנקניקיות של עוף טוב בלי הסימון האדום
3 כפות שמן

מחממים במחבת כבדה עם מכסה את רבע כוס השמן ומטגנים את הבצל ושני סוגי הפלפלים 15 דקות
מוסיפים את העגבניות והתבלינים , מכסים ומבשלים 30 דקות
פורסים את הנקניקיות לפרוסות אלכסוניות עבות
מחממים במחבת נפרדת את 3 כפות השמן ומטגנים את הנקניקיות עד שהנן מזהיבות
(ניתן לא לטגן ולבשל אותם בתוך הרוטב

מוסיפים את הנקניקיות למחבת ומשלים כ5 דקות, עד שהתבשיל מתחמם
אם החלטתם לא לטגן לבשל בערך 15 דקות





כמה שמחתי לגלות שעוף טוב הוציאה נקניקיות במליחות מעודנת והן הנקניקיות היחידות בשוק ללא סימון אדום
המוצר פותח כדי לתת מענה לאלה שמבקשים מוצרים מופחתי נתרן ושומן במליחות מעודנת וללא סימון אדום






את נקניקיות העוף במליחות מעודנת של "עוף טוב", ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות. הן מגיעות באריזת 360 גרם, במחיר של 14.90 ₪ ובכשרות אוירבך מהדרין. 


הקבוצה, בבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, נוסדה בשנת 1963 ומובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן גידול העופות. 'עוף טוב' מייצרת מוצרי עוף בקטגוריות השניצלים והקציצות המוכנים לאכילה, פסטרמות, נקניקיות ונקניקים; חלקי עופות טריים וקפואים. בבעלות הקבוצה מותג נוסף: 'דג טוב' -  מוצרי דג מוכנים לאכילה. באתר החברה ניתן לקבל מידע נוסף:  https://www.oftov.co.il/  






יום ראשון, 12 ביולי 2020

בראוניז שוקולד מושחת עם 3 שוקולדים



בראוניז שוקולדי מושחת כמה טעים כמה קל להכין
אפשר להשקיע את השוקולדים בתוך הבלילה אני מעדיפה לפזר למעלה 





החומרים
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
כוס סוכר
כפית תמצית וניל 
3 ביצים

כוס קמח
3/4 כוס אגוזים קצוצים או שוקולד בטעמים שילוב של 3 שוקולדים  חלב/מריר/לבן


לחמם תנור ל180 מעלות
להמיס את השוקולד החמאה וכוס הסוכר במיקרו או בגז תוך כדי ערבוב
להוסיף את התמצית וניל ולא מכן להכניס 3 ביצים לערבב אותם במהירות
להוסיף את הקמח אפשר להוסיף את האגוזים לערבב שהכל יהיה תערובת אחידה 
להעביר לתנור 
לשבור חתיכות שוקוחד לבן, חלב ומריר ולפזר על הברוניז
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ20 דקות
אחרי 15 דקות יש לבדוק שהמעטפת יבשה ואטומה ושבפנים  רך
יש לצנן ואז לחתוך לריבועים



יום שבת, 11 ביולי 2020

כביסה כהה/שחורה למה היא מסריחה?- כל הטיפים והעצות



מכירים את זה שסיימתם לכבס מכונה עם בגדים כהים שחורים, 
פותחים את התוף וריח נורא מסריח יוצא מהבגדים
או שתליתם כביסה רטובה כהה מוציאים אותה מהחבל והיא מסריחה ריח לא נעים
ומוזר כי בכביסה לבנה זה לא קורה לכם
ושמתם מרכך, ואבקה ומה לא. הכביסה מסריחה 
כמה טיפים ועצות שצברתי 

עוד עצות חפשו אותי בפייסבוק

https://www.facebook.com/groups/538468113026467/




1..נתחיל עם זה שלבגד בצבע הכהה יש ריח בסיס לא נעים. משהו בבד בסיבי הבד  
סיב הצבוע בשחור יש ריח לוואי בסיסי שאין לסיבים המולבנים. זה קשור להרכב הכימי שנדרש כדי ליצור את הצבע השחור שהוא יחסית "כבד".
לכן חייב לתלות מיד את הכביסה . לא להתמהמה לא חצי שעה ולא שעה אלא  מיד בסיום הפעולה
אין לכם את הזמן הזה אתם ממהרים לצאת אז אל תפעילו את המכונה כי כשתחזרו הכביסה תהיה מסריחה
אסור להשאיר רגע מיותר.

2. בכביסה כהה חייב לשים יותר מרכך כביסה.אם תמיד אתם שמים פקק שימו פקק וחצי  או לכבס עם חומץ למי שלא משתמש במרכך 

3. בכביסה כהה לא למלא  את התוף להשאיר הרבה מקום ולעשות תוכנית ארוכה יותר  

אם כל זה לא עזר סביר להניח שיש לכם טחב, פטריות ועובש ולכן חייב לבצע תחזוקה וניקיון

א. בסיום הפעולה להשאיר את הדלת פתוחה לאוורר את הלחות שנשארה בפנים כמה שעות 
ב. להוציא מגירה של הסבון ולנקות. אני מנקה עם מטלית שאני שמה בו נוזל סבון כלים ומעבירה בכל הפינות, בפנים 
כתמים שחורים במגירה מעידים על הצטברות פטריות ועובש.
ג. שלב הבא לנקות את הגומיה. הגומיה היא כפולה  יש המון הצטברות של עובש אז גם עם מטלית וסבון כלים 
או שתקחו בד שאתם לא צריכים תרטיבו באקונומיקה ושימו בתוך הגומיות לכמה שעות. אחרי כמה שעות קחו סמרטוט ותנקו את שאריותץ האקונומיקה
ד. פעם בחודש לנקות את המכונה באקונומיקה מבפנים ככה זה ינקה  את גוף החימום .
לשים אקונומיקה ולהפעיל תוכנית ארוכה 60 מעלות 
ולאחר מכן לשים חומץ ולהפעיל שוב את המכונה
לא לערבב חומץ +אקונומיקה ביחד ממש לא


אם כל זה לא עזר ונשאר ריח מסריח אז הבעיה בצינור.
הצינור שיוצא ממנו המים אם תנערו אותו תראו שיוצא ממנו חתיכות שחורות ומגעילות בצבע שחור זה שאריות שנדבקו לצינור וגורמים לריח נורא , עדיף להחליף לחדש.

סופלה קל ומהיר


הילדים שלי מאוד אוהבים סופלה שוקולד ובדרך כלל אני מכינה משוקולד מריר איכותי, וחמאה
השבוע ביקשו שאכין  גיליתי  ששני המצרכים האלה אין לי  במזווה כרגע 
אז שוטטתי בגוגל ומצאתי מתכון מקקאו ושמן 

את המתכון מצאתי בפורום הורות בהנהלת אלעד בת מלך 
במתכון שלהם רשום   6 דקות בלבד אפייה 
אבל שהוצאתי אחרי 6 דקות זה היה לא מבושל
 אפיתי 10 דקות יצא מרקם מדהים לסופלה





החומרים ל12 סופלה זו הכמות שיצאה לי

לחמם תנור מראש ל175 מעלות

1.5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 אפקת אפייה
5 כפות קקאו
חצי כוס שמן
1 ביצה
3/4 כוס מים
תוסיפו למתכון גם ליקר שוקולד מעט. אפשר להוסיף רום או תמצית וניל , כי ניסיתי גם בלי זה, הליקר משדרג את הטעם


מקציפים הכל לתערובת אחידה
מחלקים לתבניות סיליקון או חד פעמי שמתאים לסופלה
שמתי למעלה גם חתיכת שוקלד לבן (מאוד משדרג עם שוקולד  שימו מריר, חלב,) 



לפני ..






וגם בסיליקון





יום חמישי, 9 ביולי 2020

דומינו'ס פיצה-כמה מפתיע התפריט החדש




אמאאאאאאאא צרחו הילדים כשעניתי לנייד.בעבודה..אנחנו רעבים
אני לא יודעת להסביר את התופעה הזו כי בכל זאת עברו 33  שנים
אבל אני לא זוכרת את עצמי בגיל ההתבגרות רעבה כל שעה
כל שעה הם אוכלים ולא שובעים ובלי עין הרע כמויות
אולי זה השיעמום בחופש  הגדול,  אולי ההורמונים- הם כל הזמן רעבים
את הצרחה שלהם שמעו במשרד 
תחממו את האורז והשניצל-בשיא העייפות לא מסוגלת לחשוב שאעמוד אחרי יום עבודה שהתחיל ב5 בבוקר ואכין משהו
  אכלנו השיבו בא לנו פיצה
ולי בא נאגס אמר הקטנציק לא בא לי פיצה
בקיצר עייפה וגמורה נסעתי לדומינו'ס פיצה להזמין את הדיל הנפלא שראיתי בפרסומת 
והילדים עפו עליו  וגם אני






למי שלא שמע או ראה במדיה התקשורתית ,דומינוס פיצה מרחיבה את התפריט עם מנות חדשות ומפתיעות שכל אחד יכול למצוא מה שהוא אוהב
אז בחרנו פיצה משפחתית חצי עם זיתים חצי אקסטרא גבינה כי ככה הילדים אוהבים ולנו אין זכות לשנות
הפיצה טעימה מאוד , כמו שדומינוס יודעים להכין




הבן הקטן שלא ממש אוהב פיצה בחר chicken bites   מדובר על מנה חדשה בתפריט רק בסניפים לא כשרים
נתחוני חזה מצופים ופריכים עם מגוון רטבים לבחירה 






עוד היה על השולחן לחם שום משגע שנטרף בשניה. הפעם דומינוס שינו את המתכון לגירסה פריכה יותר







במנות החדשות ניסינו גם את cheesy rolls מוצרלה זיתים
שהילדים עפו עליהם מעין שבלולי פיצה טעימים  עם מגוון רטבים
אפשר להשיג גם בטעמי מוצרלה חמאה ועשבי תיבול
ואפילו הרחבה לקהל הטבעוני cheesy rolls טבעוני








אני ובעלי עפנו על אצבעות המוצרלה.אי אפשר להפסיק לאכול את זה




למרות שהיינו שבעים היינו חייבים לטעום את הקינוחים 
אתם חייבים בדגש על חייבים להזמין את הקינוח בתפריט - cinnamon bits עם רוטב אייסנג וניל מפנק\
אמאלתה כמה טעים הקינוח הזה הילדים ואנחנו המבוגרים עפנו עליו 




וגם מיני פנקייק לילדים עם רוטב מייפל משגע







עידו פרידמן, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי דומינו'ס פיצה: "התקופה המאתגרת כיום משנה סדרי עולם. תחום משלוחי המזון עד הבית מתעצם ועובר שינוי, כשכיום יותר ויותר לקוחות מעדיפים להזמין את האוכל עד הבית וליהנות מערב או בילוי עם המשפחה והחברים. מסיבה זו החלטנו להגדיל את ההיצע ולהרחיב את התפריט שלנו אל עולמות נוספים מעבר לתפריט הפיצות כך שכל אחד בבית יכול למצוא את הדברים שהוא ממש אוהב. המנות החדשות יאפשרו לנו להגיע לקהלי יעד נוספים וחדשים וגם להגדיל את ההזמנות בקרב לקוחותינו. השקה זו הינה המהלך הראשון חם מהתנור ממגוון מנות חדשות שעתידות להכנס לתפריט" 



לרגל ההשקה הרשת מציעה שתי הטבות אטרקטיביות לבחירת הלקוחות:
משפחתית + 2 נלווים/קינוחים לבחירה ב- 85 ₪ + הטבה נוספת למזמינים בדיגיטל במשך השבועיים הראשונים להשקה במחיר של 79.9 ₪
2 משפחתיות + 2 תוספות + 2 נלווים/קינוחים לבחירה ב- 140 ₪