יום ראשון, 10 בספטמבר 2017

עוגת דבש קלאסית של קפה גרג


יש לי פטיש לקחת מתכונים מקונדיטוריות טובות או בתי קפה מובילים ונחשבים, ולכתוב אום במחברת המתכונים הדהויה שלי
והפעם קפה גרג מנדב מתכון לעוגת דבש קלאסית
עוגה דבש עשירה, רכה, נימוחה בפה
הטעם בייתי ולא תעשייתי 
והעוגה הזו תגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן החג



2 יחידות אינגלייש קייק

280 גרם קמח
1.5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
חצי כפית קינמון(לא חייב.)
קורט מלח
קורט ציפורן
3 ביצים
200 גרם שמן קנולה
240 גרם דבש
160 גרם סוכר חום
130 מ"ל תה


לחמם תנור ל170 מעלות

יש להכניס לקערת המיקסר עם מטרפה את השמן, דבש, וסוכר
להוסיף ביצים ולערבב שוב
להוסיף קמח, אבקת אפיה קינמון וציפורן
לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
להוסיף את התה ולערבב היטב

לחלק את המסה ל2 תבניות אינגליש קייק 
לאפות בין 45 ל55 דקות 170 מעלות
יש לבדוק אם העוגה מוכנה כשמכניסים קיסם במרכז העוגה, וזה יוצא יבש 

מי שרוצה לקנות בסניפי רשת גרג: עולה 39 ש"ח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה