יום ראשון, 10 בספטמבר 2017

דג סלמון עם ירקות עטוף בקדאיף

פעם ב..אני מפנקת את עצמי בסדנת אוכלף שעורך שף מוכר וידוע
הפעם החלטתי ללכת לסדנה בישול של השף האישי מוני לייבל
לתפריט מיוחד לראש השנה
הכנו 3 מתכונים מיוחדים
המתכון שהכי שווה את ליבי היה דג סלמון עם ירקות עטוף בקדאיף
וזה היה כל כך מיוחד וטעים שאני רושמת לכם
תכינו לחג תקצרו תשבוחות



החומרים
--------
 דג סלמון חתוך לרצועות עבות בערך 300 גרם
1 בצל לבן חתוך  לרצועות
1 גזר חתוך לרצועות עבות
1 גמבה חתוך לרצועות
1 שום כתוש
200 גרם שערות קדאיף
5 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
אפשר לשים גם פטריות..או כל ירד שנראה לכם

לרוטב
------
כף חרדל דיז'ון
כף חרדל רגיל
רוטב צילי מתוק לפי הטעם 
מעט מיץ לימון לדלל

לחתוך את הדג לרצועות עבות בקערה שמים שמן זית ושום ומשרים במרינדה את הדג
בנתיים מקפיצים בצל, גזר ופלפל אדום ומתבלים במלח פלפל ושום
6 דקות
בתבנית אפייה שמים את הדג ומניחים את הירקות מעל הדג
מכסים בשערות קדאיף ממש לעטוף
בוזקים שמן זית על השערות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ30 דקות

לערבב את כל חומרי הרוטב
לטעום ולתקן תיבול אם צריך
ניתן למהול במעט מים




בהגשה לצקת רוטב מעל ומסביב
אפשר לפזר פיסטוקים קצוצים 











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה