יום חמישי, 13 באפריל 2017

פיצה לפסח


בימים האחרונים מסתובב ברשת  סרטון על פיצה
פיצה כשרה לפסח
יותר נכון פיצהברייט(כמו מצברייט)
ואני החלטתי להכין..
יצא טעים מאוד
אפילו הילדים שלא אוהבים אצלי מצברייט-חיסלו






החומרים-למחבת קטנה
-----------------------

אחד וחצי מצות

10 גרם חמאה
2 ביצים

רוטב פיצה

פתיתי גבינה צהובה


לחמם את המחבת על אש בינונית

להמיס את החמאה

בנתיים להרטיב את המצות בחלב או במים

לשבור אותם לחתיכות קטנות ולפזר במחבת

לשבור את הביצים לקערה  ולשקשק אותם עם מלח ופלפל

לשפוך על כל המצות שיכסו
לתת להם להתבשל כ5 דקות עד שהצד למטה נהיה זהוב ומוכן
ולמעלה כמעט ולא נשאר ביצים

אחרי 5 דקות לקחת צלחת ולהפוך את הפשטידה 

להחזיר למחבת 
ושוב לתת להיטגן  את הצד השני 

אחרי 5 דקות

למרוח רוטב פיצה

נראה שבסרטון משתמשים רק ברסק עגבניות
אז לא...
רסק לבד זה לא טעים לדעתי
למרוח רוטב פיצה מוכן או להכין
מעט רסק עגבניות , מעט שמן זית, שום כתוש מעט, מים מעט ,פלפל מלח ואורגנו,לבשל על אש נמוכה )
למרוח על הפשטידה
לפזר הרבה גבינה צהובה
לקשט בפטריות או זיתים
ולבשל עם מכסה שמתאים למחבת עד שהגבינה מבעבעת
(אם אתם מכינים במחבת גדולה-להכפיל כמויות)







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה