יום שישי, 26 בפברואר 2016

טחינה ירוקה


טחינה טובה עושים מטחינה משומשום מלא ...או שלא עושים בכלל
הטחינה החדשה של בארכה משומשום אתיופי פי 6 יותר סידן
טעימה יותר מטחינה רגילה. נקודה 
@‫#‏בארכה_שומשום_מלא‬






הפעם הוספתי תוספת נכבדה של פטרוזיליה וכוסברה לטחינה
שפרט לצבע הירוק הוסיפה טעם רענן במיוחד


החומרים


--------
1 כוס טחינה גולמית. אני השתמשתי בטחינה החדשה של בארכה טחינה משומשום מלא עם פי 6 יותר סידן



כ1 כוס מים קרים
הרבה מיץ לימון
2-4 שיני שום
צרור גדול של פטרוזיליה וכוסברה
מלח

ההכנה
-----
מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים עד לקבלת תערובת בהירה וסמיכה





במעבד מזון טוחנים דק את הפטרוזיליה, השום  והכוסברה ומוסיפים אל הטחינה
לאוהבי החריף ניתן להוסיף גם פלפל ירוק חריף למעבד

להוסיף את תערובת עשבי התיבול לטחינה. להוסיף הרבה מיץ לימון ומלח ולערבב היטב




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה