יום שישי, 23 באוקטובר 2015

טבעות בצל פריכות בלי בירה


חזרתי לא מזמן מפראג...מדהים שם
כמעט כל צהריים אכלתי בKFCׁׁ קנטאקי פרייד צ'יקן
הייתי מזמינה כנפי עוף מטוגנות ולצידם  טבעות בצל טעימות
בדרך כלל טבעות בצל מכינים מעיסה של קמח בירה לבנה וביצה
ואני לא אוהבת בירה....
אז הכנתי היום ויצא טעים מאוד...
נחטפו בשניה שיצאו מהמחבת
הלכתי להביא את המצלמה ...
ולצערי זה מה שנשאר לצילום...




החומרים
--------
3 בצלים גדולים
שמן לטיגון עמוק
1 ביצה שעירבבנו עם מעט חרדל, פפריקה מתוקה, מלח, ופלפל..ניתן להוסיף שום כתוש.
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם


פורסים את הבצלים ומפרידים אותם לטבעות
מחממים את השמן בסיר עד שהוא מעלה עשן
מכינים 3 צלחות

צלחת קמח, צלחת ביצה עם תבלינים וצלחת פירורי לחם
טובלים את הבצל בקמח... לאחר מכן בביצה המטובלת ואז בפירורי לחם...
מטגנים בזהירות בלי שהטבעות יגעו זו בזו, עד שהן מזהיבות
זהירות הם מזהיבות מהר אז להפוך לצד השני
מניחים את הטבעות על נייר סופג 
מגישים חם


טיפ:
אפשר להחליף את הבצל בפטריות שמפיניון שלמות קטנות







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה