אין שבועות בלי תפוח אדמה מוקרם
שמרו את המתכון
כי הוא המתכון הכי טעים שניסיתי וניסיתי הרבה גרסאות
תפוח אדמה מוקרם
מבשלת 5 תפוחי אדמה גדולים במיקרו או בסיר עם מים
לצנן
לחתוך לעיגולים
לטגן במעט שמן זית בצל
כשמזהיב להוסיף שמנת לבישול הגדןל ( 500 מ"ל ) מבשלים את השמנת עם הבצל מוסיפים חתיכה קטנה חמאה
לתבל במלח פלפל ואבקת מרק פטריות כפית או יותר
לטעום לשפר טעמים
לסדר את תפוחי האדמה בתבנית
לצקת את הרוטב הכל מלמעלה
לפזר פירורי גבינה צהובה
200 מעלות
אני אפיתי בתוכנית גריל עד שמזהיב