יום רביעי, 24 באפריל 2024

בראוניז לפסח

 


3 ביצים לארג

כוס סוכר


להקציף 10 דקות את הביצים השלמות למרקם מוס


להמיס 2 חבילות שוקולד,מריר.עם 100 גרם חמאה במיקרו

אפשר נטורינה או מחמאה

לערבב היטב עד שהשוקולד נמס

להוסיף את השוקולד במהירות לביצים ולערבב היטב


להוסיף בתנועות עטיפה עם לקקן 3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח

עד שהקמח נטמע בבלילה


לשים בתבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה

לשפוך את כל התערבות

אפשר לפזר שוקולד ציפס

אגוזים

אני פוררתי מקופלת


170 מעלות

תנור שחומם מראש

25 דקות

כשיוצא מהתנור

לשים במקפיא להמשך התייצבות







עוגת מצות נוסטלגית

 עוגת מצות נוסטלגית

את הגנאש הקצפתי למרקם מוס


עזבו אתכם מעוגת שוקולד ועוגות תפוזים לפסח


העוגה בה' הידיעה לפסח זו עוגת מצות

בטוח אכלתם בילדות

עוגה נוסטלגית

וטעימה


עוגה ללא אפייה


ההכנה

300 גרם שוקולד מריר( אני השתמשתי ב200 גרם)

50 גרם חמאה

2 כפות סוכר

שמנת מתוקה


להמיס במיקרוגל


עכשיו אפשר להשאיר ככה את הקרם

או לעשות כמוני לקרר במקרר ולהקציף למוס


להכין צלחת רחבה עם מיץ תפוזים

אן יין אדום מתוק

אפשר  נס קפה עם חלב


לקחת מצה לתבול כמה פעמים בנוזל

ולהניח בתבנית

למרוח 2 או 3 כפות מהקרם/מוס

שוב לקחת מצה לתבול המשקה ולהניח יפה מעל הקרם

ככה לעשות 4 שכבות

לקשט בקוקוס

שברי אגוזים

שוקולד מגורד

סוכריות m&m

וכל מה שעולה על דעתכם


להכניס לקירור חובה

עד להתייצבות

לחתוך לריבועים קטנים ולהתענג