יום רביעי, 24 באפריל 2024

בראוניז לפסח

 


3 ביצים לארג

כוס סוכר


להקציף 10 דקות את הביצים השלמות למרקם מוס


להמיס 2 חבילות שוקולד,מריר.עם 100 גרם חמאה במיקרו

אפשר נטורינה או מחמאה

לערבב היטב עד שהשוקולד נמס

להוסיף את השוקולד במהירות לביצים ולערבב היטב


להוסיף בתנועות עטיפה עם לקקן 3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח

עד שהקמח נטמע בבלילה


לשים בתבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה

לשפוך את כל התערבות

אפשר לפזר שוקולד ציפס

אגוזים

אני פוררתי מקופלת


170 מעלות

תנור שחומם מראש

25 דקות

כשיוצא מהתנור

לשים במקפיא להמשך התייצבות







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה