יום רביעי, 23 באוקטובר 2024

תפוחי אדמה מעוכים

 זהירות התוספת הזו כל כך טעימה שהיא מתחסלת מיד עוד מהתבנית

תפוחי אדמה קריספיים בחוץ

רכים בפנים

תשתמשו בתפוחי אדמה קטנים


קילו תפוחי אדמה קטנים לא לקלף את הקליפה

אם משתמשים בתפוחי אדמה גדולים לחצות לחצי אך עדיף קטנים ככה נמעכים מהר.

4 כפות שמן זית

2 כפיות שום כתוש

מלח

פלפל שחור


טימין/רוזמרין


לבשל את תפוחי האדמה במים 

עד שסכין ננעץ

לא לבשל אותם רכים מדי

לסנן מהמים 

לייבש בנייר סופג

לשים בתבנית על נייר אפייה

ועם התחתית של כוס זכוכית למעוך אותם אבל לא ממש שטוח


בנתיים להכין בלילה

4 כפות שמן זית

שום כתוש

מלח פלפל שחור

טימין/רוזמרין

להבריש עם מברשת את כל תפוחי האדמה ברוטב

מה שנשאר לשפוך מעל

לפזר מעט מלח גס למעלה

200 מעלות

בערך חצי שעה או עד שמשחים




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה