יום ראשון, 25 באוקטובר 2020

עוף בקולה ותפוחי אדמה

 כל מי שמכיר את ילדיי יודע שאין שישי בלי עוף אף פעם לא ימאס להם

זה הדבר היחיד שהם מוכנים לאכול בארוחת  הערב, טוב נו גם שניצל ומידי פעם משתדלת לגוון עם מתכון חדש 

והפעם הכנתי עוף בקולה ותפוחי אדמה 

מתכון טעים ומיוחד שמצאתי באתר בישולצ'יק ויצא מדהים עד כמה שזה נשמע מוזר עוף בקולה




6 חלקי עוף (אני השתמשתי בשוקיים של "עוף טוב" ללא אנטיביוטיקה)

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

2 כפות קטשופ

2 שיני שום כתושות

כף פפריקה

מלח

פלפל

2 כוסות קולה

ההכנה

-------

בקערה מערבבים את כל הרכיבים 

בתבנית מסדרים את העוף תפוחי אדמה (אני הוספתי גם בצל אדום ובטטה 

יוצקים מעל הכל את המשרה

מכסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ואופים שעה 

מידי פעם מרטיבים את העוף ותפוחי האדמה במשרה

20 דקות אחרונות הורדתי את נייר הכסף ונתתי השחמה






על המוצר החדש



מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וכוללים עופות שלמים וחלקי עופות, בהם: כרעי עוף טרי, חזה עוף חצוי טרי, שניצל עוף טרי, שוקי עוף טרי, פילה עוף טרי עוף שלם טרי, שווארמה פרגית טרי, סטייק פרגית טרי - כולם עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.

 העופות הטריים של "עוף מכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן ל-100 גר' ולכן מקבלים את הסימון הירוק

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" בסימון הירוק, אינם כוללים חלקי פנים וכנפיים, מאחר ובהם עדיין לא ניתן להבטיח כמות נתרן נמוכה.

רמי אייזיק, מנכ"ל "עוף טוב": ב"עוף טוב" אנחנו מקפידים לגדל את העופות, ללא טיפול אנטיביוטי כלל, בכל שלבי הגידול שלהם. בגידול העופות ללא אנטיביוטיקה אנו מתבססים על תזונה צמחית מאוזנת, ומעשירים את  התזונה של העופות במרכיבים פרוביוטיים ופרהביוטיים, זאת לצד הקפדה על גידול בלולים מרווחים,שמירה על  סביבה נקייה מחיידקים מחוללי מחלות, וליווי מקצועי צמוד המאפשרים שמירה והימנעות מהתפרצות מחלות".

כל מוצרי "עוף טובנארזים במגשיות סופגות נוזלים ובכך תורמות עוד יותר לשמירה על  טריות המוצר



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה