יום רביעי, 24 באפריל 2019

עוגת שוקולד פרווה לפסח

חיפשתי ברשת עוגת שוקולד פרווה לפסח ונתקלתי במתכון של ניקי בי
אבל שוקולית לא היתה לי, וגם לא תפוזים, רק משקה תפוזים 
אז הכנתי עם קקאו טהור ומיץ תפוזים של פריגת ויצא עוגה מהממת וטעימה מאוד
לא הייתי צריכה לצפות אותה בכלל,היא חוסלה תוך יומיים
יש לציין שהעוגה  ורכה גם אחרי 4 ימים 
בלי פילטרים,  תראו איזה גובה 
זו העוגה והיא מושלמת לפסח 





כוס מידה 240 מ"ל 

החומרים
4 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים (עדיף סחוט אבל גם משקה תפוזים  מתאים, מים לא ניסיתי אבל לא נראה לי שתהיה בעיה
4 כפות גדושות קקאו (ניקי בי שמה כוס שוקולית)
1/4 כוס קמח מצה(לטחון דק דק)
כוס קמח תופח כשר לפסח 
כפית אבקת אפיה

להקציף ביצים שלמות עם סוכר, אני הקצפתי 7 דקות הקצף הפך להיות מוס  
להוסיף לסירוגין שמן, תפוזים כמה פעמים
להוסיף קקאו, קמח מצה , קמח תופח ואבקת אפיה בסוף
להעביר לתבנית עגולה משומנת
אני השתמשתי בתבנית עם הרגל אז לא לשמן אותה !
175 מעלות כ40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה