יום שני, 31 בדצמבר 2018

עוגת תפוחים קצת אחרת


אולי תכיני עוגת תפוחים אמר הבעל?
הסתכלתי במתכון הנוסטלגי שאני תמיד מכינה ולא היה לי במקרר תפוזים, לא רציתי לשים הפעם מים, רציתי טעם עשיר יותר
אז שימי מיץ אננס טבעי, שלף הבעל וכמה שהוא צדק 
העוגה יצאה מדהימה וטעימה מאוד

את העוגה הזו אני הכי אוהבת, עוגה עדינה בטעמה לא מפוצצת בקינמון כמו רוב עוגות התפוחים
כל פעם אני שמה נוזלים אחרים בבלילה, פעם מים, פעם  מיץ תפוזים והיא יוצאת מוצלחת וגבוהה מאוד 









למתכון
------
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מים או מיץ תפוזים אני הפעם שמתי מיץ אננס טבעי  של פרימור
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל+2 כפיות אבקת אפיה
4 תפוחי עץ עדיף גראנד סמיט אבל אני משתמשת גם בזנים מתוקים ויוצא מאוד מוצלח ,
התפוחים חתוכים לקוביות ששמנו אותם בקערה עם סוכר חום ומעט קינמון 

לקישוט למעלה
-------------
תפוחי עץ חתוכים 
אגוזי מלך
סוכר חום
קינמון לפי הטעם
לערבב הכל בקערה 

להקציף 10 דקות במהירות גבוהה את הביצים השלמות עם כוס הסוכר, עד לתערובת מוסית גבוהה
להחליף את מקצף הביצים בגיטרה, להוריד מהירות לבינונית ולשים את השמן
את המיץ או המים, להוסיף את הקמח, את התפוחים ולערבב בעדינות עד שהתערובת אחידה
לשפוך לתבנית משומנת קלות את התערובת
לפזר את תפוחי העץ 
לקישוט לפזר אגוזי מלך שבורים
לאפות בחום בינוני 175 מעלות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי 

מציעה לכם לאחסן במקרר את העוגה כי תפוחים מתקלקלים אחרי כמה ימים
(אם בכלל תשאר העוגה)














על המיץ החדש של פרימור שמעתם?
פרימור משיקה 100% מיץ אננס סחוט טבעי
הבקבוק 1 ליטר ויעלה 14 ש"ח
הטעם מתוק, טעים ומושלם, הנסחט מפרי האננס באיות מובחרת
ללא תוספת חומרים משמרים וללא תוספת סוכר
כשרות מהדרין של חוג חתם סופר והרבנות קריית מלאכי
להשיג בכל רשתות המזון ברחבי הארץ





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה