יום ראשון, 4 במרץ 2018

מתכון לקינוח מפנק מבית מרס ישראל


כמה ימים לפני פורים קיבלתי משלוח טעים ומיוחד עם השוקלדים שאני כל כך אוהבת. תמיד שרוצים לפנק אותי מביאים לי מהדיוטי שקיות של החטיפים האהובים על כולם.
היו שם MARS , M&M, סניקרס  ו-באונטי
כל מי שמכיר אותי יודע שאני מכורה למרס...אוי כמה שאני אוהבת את הנוגט שמעליו קרמל, המון קרמל,ובפנים יש שקדים .חטיף שוקולד שכל ביס זה חוויה
לעומת זאת בעלי שאוהב מאוד קוקוס, טען שאין מה להשוות הבאונטי לוקח בגדול
החלטנו להתערב..(מה שלא קורה בדרך כלל) והעלתי פוסט בכמה קבוצות ברשת החברתית, ובקיר שלי

"התערבתי עם בעלי
מה החטיף הכי טעים מכל הארבע
אני הולכת על מרס..חולה עליו מושלםםםםם
בעלי על באונטי
מה אתם?"


והתגובות לא איחרו לבוא עשרות תשובות כל אחד הביע את דעתו על החטיף שהוא אוהב
ומי ניצח?
הסניקרס לקח בגדול ואחריו הבאונטי 
ושלי? טוב עזבו...העיקר שאני אוהבת אותו ובשבילי הוא הכי מושלם


התמונה של ‏‎Cochi Mizrachi‎‏.

אם גם אתם מכורים לשוקולדים  האלה אתם מוזמנים לנסות את המתכון הבא של מרס ישראל ולקבל מהאורחים הרבה מחמאות מתוקות




טריפל מרס מושחת

לבראוניז: 400 גר' שוקולד מריר
1 וחצי כוס שמן
 6 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 וחצי כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח 

לקצפת:

 4 חבילות שמנת מתוקה להקצפה, 4 כפות אבקת סוכר, 1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה: סירופ שוקולד,  סירופ קרמל, 15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס

אופן ההכנה:

מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.

מרכיבים את הטרייפל: 
בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה, מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.
מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה