יום חמישי, 23 במרץ 2017

מאפינס שוקולד ציפס

הם יפים ואף ילד לא יכול להשאר אדיש לגביהם
במסגרת חיסול החמץ עד פסח הילדים ביקשו שאכין להם מאפינס כמו בחנות





4 ביצים
כוס סוכר
כוס. חלב או מיץ תפוזים או מים
2 כוסות קמח
אחד אבקת אפיה
3/4  כוס שמן(ניתן להפחית גם ל1/2 כוס וזה בסדר)
חצי שקית שוקולד ציפס

להקציף את הביצים עם הסוכר 8 דקות עד שהמרקם נראה מוס מהירות גבוהה
להנמיך מהירות להוסיף לאט שמן
להוסיף את החלב להמשיך לערבב
לערבב את הקמח עם חצי שקית שוקולד ציפס
להוסיף לתערובת 
להוסיף את אבקת אפיה
לשמן מנגטים במעט שמן ולשים בתבנית מאפינס
למזוג למנגטים לא עד הסוף כי זה תופח
להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות

אחרי 7 דקות אפיה שהבלילה נהיית קצת מוצקה להוציא את התבנית ולפזר מלמעלה עוד כמה שוקולד ציפס, ככה השוקולד ישאר למעלה ולא ישקע
להחזיר את התבנית ולהמשיך לאפות בערך עוד 15 דקות או עד שמזהיב


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה