יום חמישי, 1 בספטמבר 2016

עוגיות חמאה עם שוקולד ללא גלוטן

אז באמצע החיים-מבשרים שהבעל רגיש לגלוטן
וצריך לשנות לו את כל התזונה
ובגלל הפרסומת בטלויזיה
G FREE
עם המון טעם ללא גלוטן
הייתי חייבת גם לנסות..
המוצרים נראים טעימים
המחיר באמת משתלם..כי ידוע שלקנות מוצרים ללא גלוטן צריך לשבור תוכנית חיסכון

העוגיות מתאימות לרגישים לגלוטן ולחולי צליאק
אז לקחתי את תערובת העוגיות והכנתי עוגיות מדהימות
עוגיות חמאה ללא גלוטן, עם חתיכות שוקולד חלב





אז לעבודה...

להכין את הבצק בדיוק לפי ההוראות שמאחורי השקית


לחתוך חצי חפיסת שוקולד חלב לחתיכות  קטנות 

במיקסר עם וו גיטרה לשים 200 גרם חמאה ו200 גרם סוכר
להפעיל את המיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה

להוסיף 2 ביצים גדולות וכף מים
להפעיל את המיקסר עד להטמעת הביצים בבלילה

לחמם תנור ל170 מעלות

עכשיו הבצק יוצא יחסית נוח ולא דביק מדי
לרדד לעלה לא דק מדי
לקרוץ לעיגולים

לפזר מלמעלה חתיכות שוקולד
ולשים בתבנית שריפדנו בנייר אפיה

170 מעלות
כ20 דקות אפיה  או עד שמשחים מעט
זהירות לא לשרוף

יוצאות עוגיות טעימות בטעם חמאה, שפשוט חוסלו תוך יום 

הכנתי גם חלק בלי שוקולד פשוט פיזרתי סוכר  מלמעלה




--------------------------------------------------


פשוט וקל להכין  והתוצאה מושלמת











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה