יום שישי, 17 ביוני 2016

שניצל ממולא פטריות ובצל



את המתכון הזה פירסמה לפני 20 שנה פנינה רוזנבלום, 
.ועד היום שמור לי הגזיר עיתון , שכבר הצהיב ...אני עושה אותו  הרבה למשפחתי









4 שניצלים פרוסים ודפוקים דק דק

חצי כוס פטרוזיליה
3 שיני שום כתושות
1 בצל
סלסלת פטריות טריות(השתדלו לא לעשות עם שימורים )
4 עלי אורגנו
פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
1/2 כפית אבקת מרק עוף
קמח 
ביצים טרופות שתיבלתם במלח פלפל  או איך שאתם רגילים
פירורי לחם מוזהבים

שומשום-לא חייב


בגירסה לפסח
----------------
ביצים טרופות
קמח מצה





ההכנה
--------
קוצצים את הבצל, את הפיטרוזיליה ואת הפיטריות דק דק.
מחממים שמן זית במחבת לטגן בצל עד שמתחיל להזהיב ואז מוסיפים
שןם, פטריות, פטרוזיליה, עלי אורגנו, מתבלים במלח, פלפל חצי כפית מרק עוף, ופפריקה לפי הטעם.
מקפיצים עד שמשחים
מניחים כמות נדיבה על השניצל ומקפלים לשניים..
לא לגלגל רק לקפל לשניים אפשר להעזר בקיסם
טובלים בקמח , בביצה ובפירורי הלחם


ומטגנים עד שמשחים...להפוך צד

לבדוק שהחזה עוף מוכן מבפנים ולא נשאר נא











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה