יום שני, 31 באוגוסט 2015

מי רוצה להיות BE MAYUMANA

רובכם בטוח שמעתם על להקת המחול מיומנה
האמנות הייחודית שלה ,פותחה בעשור האחרון באמצעות אלפי מופעים בארץ ובעולם
אבל בטח לא כולם שמעו שמיומנה פתחה בית ספר ראשון מסוגו בארץ לאמנויות הבמה לילדים ונוער
הבית ספר נמצא בעיר מגוריי ראשון לציון..ברחוב שאול המלך 5, רמת אליהו. 



המפגש  עם הכלים האומנותיים המאפיינים את מיומנה-קצב, מוסיקה, תנועה, הומור ומשחק, מעניק לכל אדם לממש את הפוטנציאל האישי שלו בתחום של יצירה ולפתח יכולת וכישורים אישיים וחברתיים.

צוות המורים והמנחים מורכב מחברי קבוצת מיומנה
יש רקדנים, שחקנים ומוסיקאים אשר עברו הכשרה מקצועית מתאימה.

אז איזה שיעורים מלמדים בבית ספר מיומנה לאומניות הבמה
-----------------------------------------------------------
*מיומנהדאנס-תיפוף גוף, כלי נגינה אתניים, מקצבים באמצעות כלי נגינה לא קונבנציונליים, ריקוד בטן שבטי






*אמנות ריקוד: ברייק דאנס, היפ-הופ, קפואירה, אקרובטיקה


*
ריקוד: ג'אז  אפריקאי, ריקודי בטן



אז אם אתם מחפשים מסגרת  שתעניק לילדיכם העשרה אמנותית חוויתית זה המקום
בנוסף הבית ספר מפתח יכולות מוטוריות ושיפור הקואורדינציה
מחדד ומפתח את השמיעה המוסיקאלית
מפתח ומחזק את הביטחון העצמי 
מצויין לבעלי עודף "אנרגיה" והפרעות קשב וריכוז
ומפתח את דיאלוג אקטיבי בין המשתתפים

יש לציין שבית הספר מנוהל ע"י שרונה פיטוסי , חברת מיומנה ותושבת העיר.




בית הספר מציע סדנאות פיתוח וכיתות אמן על פי חלוקה לקבוצות גיל מגיל גן ועד קבוצת בוגרים

אני לקחתי את ילדיי לשיעור נסיון, ואני רוצה להגיד לכם שעברנו חוויה נהדרת,שאני מתכוונת לרשום את הבן הבכור שלי , שכל כך התחבר לריקודים

אז לסיום עוד  קצת תמונות מהיום האנרגטי והמהנה שחווינו











  לפרטים נוספים:
שרונה מנהלת בית הספר-0548300568
טלפון: 03-9617477


יום ראשון, 30 באוגוסט 2015

סופלה שוקולד פרווה

מחר מסתיים רשמית החופש הגדול...
ולמה שלא תפנקו את ילדיכם בסופלה שוקולד טעים
מתכון שמככב אצלי כבר 15 שנה....
לא תאמיני כמה שזה טעים אפילו שזה  פרווה






החומרים
---------
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחמאה (מרגרינה בטעם חמאה)
3 ביצים
2 כפות גדושות קמח תופח
מעט ליקר שוקולד/רום/תמצית וניל
רבע כוס סוכר

אבקת סוכר לזריה



ההכנה

-----
שוברים את השוקולד ושמים בסיר שמונח בתוך סיר עם מים (בן מרי)
מוסיפים את המחמאה שחתכנו לקוביות
ממיסים את השוקולד והמחמאה עד שהתערובת חלקה ללא גושים

בקערה נפרדת מערבבים במיקסר או מערבל ידני במהירות בינונית את הביצים

מוסיפים את הקמח, הסוכר ותמצית הוניל/הליקר..עד לתערובת אחידה 

מאחדים בזהירות את תערובת הביצים לאט לאט עם תערובת השוקולד

מערבבים כל הזמן 

מחממים תנור ל175 מעלות

משמנים במעט שמן את תבניות הסופלה

אני השתמשתי במגנ'טים שהונחו על שקעים של מאפינס 
יוצקים לתוכן את הבלילה
בשלב הזה אפשר לדחוף חצי קוביית שוקולד
לתוך הבלילה, אני ויתרתי 


מכניסים לתנור את התבניות ואופים לא יותר מ10 דקות

אם תאפו יותר יצא לכם עוגת שוקולד טעימה אבל לא סופלה   
הסופלה צריך להיות אפוי בצדדים, אבל אם דוחפים קיסם יש עדיין שוקולד..

להוציא בזהירות

לתת מעט להתקרר
לפדר באבקת סוכר
הכי טעים זה עם גלידה








יום שני, 24 באוגוסט 2015

לביבות תפוחי אדמה וגבינה



במסגרת פעילות קיץ מרענן עם משק צוריאל, קיבלתי להתנסות בגבינה צפתית  ובולגרית 5%

וידוי קטן מעולם לא קניתי אותם...לא הכרתי את משק צוריאל
ואני יכולה לספר לכם שהגבינות ממש איכותיות וטעימות..

אז ישבתי וחשבתי מה אעשה איתם?
אז חוץ  מאבטיח וחתיכות בולגרית..שמשתלב יופי..איפה עוד אפשר להכניס אותם?
ואז הבן שלי ביקש אימא תכיני לי לביבות תפוחי אדמה עם גבינות..
אז נכון שחנוכה עדיין לא הגיע..אבל בימים חמים כאלה כיף לנשנש לביבות טעימות מטוגנות במעט שמן זית...
במתכון הזה מוסיפים שאריות של גבינות מסוגים שונים..


החומרים
--------
1 תפוחי אדמה גדול
150 גרם גבינות מגורדות או מפוררות דק(אני שמתי צפתית ובולגרית, ניתן  
להוסיף ואף רצוי  גם קשקבל

הכי טעים זה עם גבינות עזים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק(אפשר להשתמש גם בתערובת עשבי תיבול
1 ביצה
2 כפות קמח תופח או קמח רגיל+אבקת אפיה מעט
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית לטיגון


אופן ההכנה
-----------
קולפים ומגררים דק את תפוחי האדמה וסוחטים היטב מהנוזלים

מעבירים לקערה ומוסיפים גבינות מגורדות , פטרוזילה קצוצה , ביצה 
מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים

מחממים מעט שמן (פחות מ1/2 ס"מ ) ויוצקים לתוכו כפות מלאות מהתערובת
משטחים מעט
מטגנים עד שהלביבות מזהיבות.
הופכים לצד שני וממשיכים לטגן
סופגים במגבות נייר
בתיאבון

@#משקצוריאל

יום שלישי, 18 באוגוסט 2015

מקרון ריאנדו-פשטידת מקרונים עם הרבה גבינות




אז אבא שלי הוא תורכי, וזה מתכון שלמדתי מהדודה התורכיה שלי.
מקרון ריאנדו...


ילדים מתים עליו...והוא מככב לא רק בשבועות אלא פעם בשבוע אצלי.

במיוחד בחודשי הקיץ שכיף לאכול אותו..

מה שטוב בפשטידה הזו שאוספים את כל הגבינות שנותרו במקרר, גם גבינות שעבר עליהם התוקף ולא התקלקלו..








החומרים
----------
חבילת מקרונים ארוכים דקים /עבים (אבל אפשר להשתמש גם בפסטות/מסולסלים/קונכיות )
4 ביצים טרופות

100 גרם חמאה או מרגרינה
קופסת גבינה לבנה 9 אחוז(אפשר 5%)- קיבולת של 250 גרם

כוס חלב -אני השתמשתי בקרם פרש של השף הלבן של תנובה, יוצא יותר משובח


                

כל  שאריות הגבינות שנשארו לכם צפתית/בולגרית/קוט'ז//קשקבל-כל המרבה הרי זה משובח)

הרבה פתיתי גבינה צהובה עמק לזריה למעלה
(אני השתמשתי בפתיתי מוצרלה של השף הלבן)

תבלינים: מלח, פלפל לבן , טיפה פפריקה מתוקה-לפי הטעם


אפשרות: להוסיף זיתים ירוקים מגולענים וחתוכים לטבעות
להוסיף גרגירי תירס

ההכנה:
1) להמיס את כל החמאה/המרגרינה במיקר עד שנוזלי.
חצי מהכמות לשפוך בתחתית תבנית מרובעת חד פעמית, או פיירקס שיהיה שכבה אחידה בתבנית..
חצי לשמור לתערובת.
2) לשים את המקרונים במים רותחים עם מלח, עד שהמקרונים רכים..לסנן ולא לשטוף
3) לקחת קערה לערבב את כל הגבינות, ,החלב, פתיתי גבינה צהובה, ביצים להוסיף את מחצית מכמות החמאה/מרגרינה ששמרנו   בצד.
4) לתבל בתבלינים , לטעום...אם חסר מלח זה הזמן להוסיף
 להוסיף את המקרונים ולערבב היטב.. שוב לטעום את התערובת אם לא חסר מלח..(אפשר ליפול בפשטידה הזו אם יהיה חסר מלח .









לשפוך בתבנית את כל התערובת לפזר שוב למעלה עוד פתיתי גבינה צהובה אפשר גם לזרות מעט שומשום למעלה 




לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות עד שמזהיב (בערך 35-40 דקות
זהירות לא לשרוף...


יום ראשון, 16 באוגוסט 2015

משקה חלב במתיקות מעודנת לקורנפל'קס ומתכון לרפרפת אורז

טרה השיקה לאחרונה משקה חלב במתיקות מעודנת לקורנפקס
וזה מו--שללם לבת שלי, שבכל קערת קורנפלקס עם חלב מבקשת שאשים לה כפית סוכר...
כמה שהסברתי לה שזה לא בריא ועושה עששת...לא עזר
אז מזגתי לה את החלב החדש-והיא לא הרגישה..
היתה בטוחה ששמתי לה סוכר..
אז אני מאמצת בחום את המוצר החדש של טרה
ללא תוספת סוכר
וללא חומרים מלאכותיים

מאחר והיום היה יום שרבי, הכנתי לילדיי רפרפת אורז-סטולץ' 
מהמשקה החלב החדש-יצא טעים מאוד

@#מוו__משקה_חלב





פודינג  אורז-סוטלאץ' 
---------------------
את המתכון הזה למדתי מסבתי ז"ל הטורקיה, כל שבת שהייתי באה לבקרה ,היתה מגישה לי פודינג מאורז 
קבלו מתכון אותנטי עם 3 כללי ברזל

המרכיבים ל4 מנות
===========
4  כוסות משקה חלב במתיקות מעודנת של טרה
2 כוסות מים
רבע כוס אורז יסמין, שהשרינו שעה במים ושטפנו כמובן לאחר מכן.
חצי כוס סוכר-(לא חייב, בגלל שהחלב ממותק) 

להגשה: קינמון טחון.

.אני מפזרת גם מעט דבש..לפעמים צימוקים או אגוזי מלך לשידרוג

לשים את כל המרכיבים בסיר, בעל תחתית עבה

לערבב ולהביא לרתיחה על אש גבוהה
להנמיך את הלהבה ללהבה נמוכה  מאוד להוסיף בשלב הזה את הסוכר(ניתן לוותר)
לבשל ללא כיסוי ותוך עירבוב מדי פעם כשעה  ,עד שמתקבלת עיסה סמיכה.
לצנן ולאחסן במקרר עד לקירור מוחלט

יום חמישי, 13 באוגוסט 2015

לחמניות במילוי בשר

תתארו לכם..צלחת עם לחמניות טריות, אווריריות
שבתוכם יש מילוי טעים של בשר בקר עם נגיעות שומן כבש
צנוברים
ואפשר גם פטריות







דמיינתם?

מעולה..עכשיו קבלו מתכון מדהים וקל להכנה

מצויין לילדים שעכשיו בחופש הגדול..שילוב של פחמימה וחלבון


לבצק
-----
חצי קילו קמח מנופה-שזה 3 וחצי כוסות+כף...)
1 כף שמרים יבשים או חצי חבילת שימרית
2 כפות סוכר
חצי כף מלח
חצי כוס שמן
מים פושרים -ככוס(200 מ"ל)..אם חסר ניתן להוסיף עוד רבע
(אפשר להוסיף גם ביצה אחת משדרג את הבצק )

ללוש את הבצק טוב טוב עד שהוא נוח וגמיש למגע

לתת לו לתפוח עד שיכפיל את נפחו
ללוש שוב להוצאת האוויר

המילוי

------

2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר טחון
שומן כבש חתיכות(ניתן לוותר)
פטריות טריות חתוכות-אפשרות
תבלינים- פלפל
מלח
מעט קינמון(ניתן לוותר למי שלא אוהב את הטעם
כמון -מעט
פפריקה מתוקה-מעט
אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה 





ההכנה:
--------

 לטגן את הבצלים עם מעט שמן וחתיכות שומן כבש-אפשר לוותר אבל זה נותן טעם אדיר, עד שמזהיב
להוסיף חצי קילו בשר טחון להמשיך לטגן עד שמשנה את צבעו
להוסיף תבלינים פלפל, מלח, מעט פפריקה אדומה מעט קינמון, כמון, שמתי גם מעט תבלין לקציצות
אפשר להוסיף צנוברים 

לקרר-חשוב לקרר את התערובת.

לקחת חתיכת בצק למתוח אותו ביד לשים כף וחצי מילוי גדושות , לקחת את הקצוות ולהתחיל לסגור לצבוט להידוק, לשים בתבנית משומנת על נייר אפיה שהצד של הצביטות הפוך...

לתת שוב לתפוח 20 דקות
למרוח, ביצה ושומשום/קצח





לשים בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב

יום רביעי, 12 באוגוסט 2015

BB או CC מה מתאים לעור שלי???






BB או CC זו השאלה? מה מתאים לעור שלי?





לוריאל השיקה סידרה חדשה שלטענתם יהפוך את מראה עורי למושלם
מצד אחד אני עברתי את גיל ה35 .עברתי כן עברתי...
העור שלי כבר עייף
כבר לא זוהר כמו פעם.
.והפגמנט לא אחיד...וכמןבן בגיל שלי צריך קרם עם מקדם הגנה -
אז אולי אבחר ב BB ?
בדיוק מה שאני צריכה לחות עד 24 שעות, כיסוי פגמים.(מכיל מייק אפ).(אין מה לעשות..שיחקנו בעור בגיל ההתבגרות ויש סימנים הנקבוביות די גדולות-והקרם יכול לכווץ אותם והעיקר שהעור יהיה אחיד ומואר

ומצד שני... יש את ה.CC ...
שמתקן גוון עור עייף(והעור שלי כל כך עייף שחייב זריקת מרץ
הוא כבר לא זוהר כמו בשנות ה20..
ויש לו אפילו קימטוטים קטנים..(הגיל.הגיל..)
מנטרל מראה אדמומיות...ומתקן את גוון העור
ויש לציין שהמרקם שלו קליל
אז מה יתאים לי?
החלטתי לקחת את הקרמים איתי לנסיעתי הקרובה לחו"ל..
בלי הילדים, להרגיש כמו רווקה
שם אוכל לפנק את עורי..
אדווח עוד שבוע מה הכי עשה לעור שלי מהפך...



אז טסתי לפראג ולקחתי איתי את הקרמים שהתבקשתי לבדוק
קרם BB או CC של לוריאל , בכדי לבדוק מה מתאים לעור שלי..
בתחילה הייתי סקפטית...הרי המוצרים האלה מיוצרים לאקלים האירופאי
ומה כבר יכולים לחדש לעור הישראלי שלי.??.עור שמן בהחלט..עור עייף , עור שעם הגיל כבר לא זוהר ..
הגעתי לפראג לטמפרטורה קיצונית , מאז 15 שנה לא נמדד שם אקלים שרבי..כמעט 40 מעלות חום
אז מרחתי בבוקר את הקרם cc הרי הבטיחו לי קרם עם אפקט מתקן של גוון העור
אני יכולה להגיד לכם שזו לא קלישאה העור לאחר המריחה נראה זוהר ובוהק..בן רגע(תסתכלו בתמונה)

רך למגע...תחושה כייפית ולא מעקצצת
תוך שניות העור נראה זוהר, כאילו אני לפני אירוע
אחרי כמה ימים בהחלט ראו שיפור



בקרם הזה יש מסנן קרינה עד 24 שעות...והוא בהחלט הוכיח את עצמו
יצאתי למסע רגלי של שעות(טוב נו ככה זה בטיול מאורגן..הליכה בשמש היוקדת)..והעור שמר על לחותו ולא נשרף בשמש.
לגבי הקרם השני bb-הקרם עם תוספת גוון-לא התחברתי..ולכן אחרי מריחה אחת לא המשכתי..לא אהבתי שיש בו מייקאפ
אז אני את הבחירה שלי עשיתי....מצאתי את הקרם שמתאים לעור שלי
cc-בהחלט בשבילי.





@‪#‎BBCcream‬ ‪#‎CCCream‬#
‪#‎skinperfection‬



פטרוזיליה-טיפול עשרת אלפים לגוף ומתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי מדהים


כמה שאני אוהבת פיטרוזיליה
 שמה אותו באורז, בחביתות ירק, בממולאים, אוכלת אותו ככה טרי ,עם סלט...
רק לשתות עדיין לא מוכנה-מיץ פטרוזילה לא נשמע לי...



לפטרוזילה- יש הרבה סגולות
1.פטרוזיליה מנקה את הגוף מעודפי נוזלים מיותרים.
2. פטרוזיליה מפוררת וממיסה חול ואבנים קטנות בדרכי השתן.
3. חליטת פטרוזילה עוזרת מאוד בדלקות בדרכי השתן-לבשל פטרוזיליה במים , לסנן ולשתות
4. פטרוזיליה עוזרת בטיפול בכינים-לאחרונה נודע לי שאם משרים פטרוזיליה במים חמים, ולאחר הקירור   שוטפים עמה את הראש-זה עוזר מאוד
5. מנקה  דלקות בפה
6. מנקה את החניכיים..וריח רע מהפה
7. מנקה את הכבד ומטהרת את הגוף ממתכות כמו אלומיניום , כספית

ובקיצור...פטרוזילה מאוד חשובה לחיזוק הגוף
מומלצת מאוד לנשים בהריון ולמניקות

אז אימצו אותה ושימו אותה בכל דבר שמתאים...

רוטב צ'ימיצורי- רוטב ארגנטינאי שמומלץ לאכול איתו סטיק עסיסי
----------------
1 צרור  פטרוזיליה מופרדת לעלים
1 בצל קלוף  וחצוי
1 ראש שום קלוף ומופרד לשיניים
1 גמבה נקייה מגרעינים
חצי כוס שמן
רבע כוס חומץ
מלח בערך חצי כפית
חצי פלפל אדום חריף נקי מגרעינים
מעט אורגנו יבש

לשים את כל החומרים בבלנדר
לטחון עד שמתקבל רוטב חלק



יום שבת, 1 באוגוסט 2015

פסטיבל דיסני - חוויה לילדים


לכל מי שיש בבית בנות יודע מה זה אומר בשבילהם אלזה ואנה...ולשבור את הקרח..
הבת שלי כבר מכירה את השירים בעל פה...ואפילו שרה באנגלית את שיר הנושא מהסרט.
שלא לדבר על בובת אלזה שקניתי לה,פאזלים ,תיק לבית ספר ואפילו כוס וצלחת
ושכחנו את פורים- התחפושת האהובה עליה..שעד היום שמה את השימלה ומרקדת בבית

כבר חודש הבת שלי טוחנת לי שאקח אותה למופע  של אנה ואלזה...
הפרסומת בטלויזיה-ברוכים הבאים לפסטיבל שיקפיא את הקיץ!
אפילו העתונים לא חוסכים חווית דיסני מדהימה לכל המשפחה המארחת את דמויות שוברי הקופות "לשבור את הקרח" ו-"מכוניות"! 

אז הלכנו לראות על מה מדברים....


תחילה נכנסנו למתחם לא מקורה של ספידי מקווין
היה מאוד חם ,הזענו שם..מציעה לכם להצטייד בהרבה מים קרים...אפילו הארטיק לא שרד את החום
מידי פעם היו זרנוקי  מים עדינים לצנן את החום הרב..וטוב שכך 

במתחם יש מסלול מרוצים לילדים גדולים, ומתחם נוסף לזעטוטים עם מכוניות בימבה ואופניים קטנות
עוברים ליד גשר ורמזורים..ממש חוויה לקטנטנים

הקטן שלי לא רצה לזוז מהמקום הזה, כך בילינו שם בערך שעה
הגדולים שלי התנסו בהשחלת טבעות על ברזלים





בתדלוק מכונית..הכניסו את צינור הדלק לפיה של המכונית...הרגישו כמו גדולים 
ואפילו קיבלו תעודת טכנאי מוסמך על זה שהצליחו לחגור את חגורת הבטיחות













יש לציין שבחוץ יש מתחם של מיני קיוסק שמוכר ארטיקים, נקניקיות, שערות סבתא ופופקורן בדלי ענק רב שימושי עם דיוקן של אלזה.,המחירים סבירים



לאחר מכן נכנסים למתחם הממוזג שם מצטלמים לצד דמויות של הסרט לשבור את הקרח
והאטרקציה זה שהילדים נכנסים לבלון ענק שיש שם פתיתי שלג ...התור ארוך מאוד, הצטיידו בסבלנות

עוד במתחם הממוזג יש פינות יצירה וסביב שולחנות שהילדים ישבו והכינו כתר
היו גם 2 מאפרות שהגשימו למעריצי אלזה ואנה והפכו אותם ליום אחד עם איפור מהמם
.










ואז נכנסים למופע
המופע הוא שילוב של הצגה של  2 שחקניות ו4 רקדנים, לסרט מצוייר "לשבור את הקרח"  שמוקרן בו זמנית בבמה
השילוב הזה בעיניי היה קסום
בתוך שניות הילדים באולם נכנסו למופע ושרו את השירים ביחד עם השחקנים
המופע ממש מספר את הסיפור של אנה ואלזה...מידי פעם משתפים השחקנים את הקהל
ואפילו היו כמה ילדים שהוזמנו לבמה...




2 השחקניות בשלב מסויים התחפשו לאנה ואלזה נרשמה התלהבות רבה בקרב הבנות...הייתם צריכים לראות את עיני הבת שלי 




בסיום המופע לצד השיר בלועזית, של הסרט , הקהל חווה פרצי זרנוק של פתיתי סבון המדמה שלג
הילדים היו בעננים..


לסיום  עוברים דרך חנות ממותגת של מוצרי דיסני..המחירים סבירים עם קופונים שמקבלים, הכינו את הארנקים....דברים מהממים






סה"כ היה יום מהנה לילדים

איפה: מתחם הדרייב -אין צמוד למרכז הירידים ת"א
מתי: מ30/7 עד 31/8
מחיר: 139 ש"ח( לבעלי ישראכרט 1+1
חניה: במתחם הדרייב אין 25 ש"ח כל היום

ארטיק פרוזן יוגורט בקלי קלות

החום הגדול הגיע וכולנו מחפשים דברים שמצננים את הגוף מהשרב הכבד
אם זה ארטיקים, קרטיבים גלידות וכולי

קבלן מתכון קל ומהיר להכנה של קרטיבי "פרוזן יוגורט" בריאים וטעימים
רוצו להכין לילדים..לפחות שיכניסו דברים בריאים לגוף ולא מים וסוכר שיש בארטיקים




אני השתמשתי ביוגורטים  +NATURAL של מולר , מאוד טעימים
היוגורט לבן קרמי ללא תוספת סוכר
ובתחתית הגביע יש ריבת פירות מפנקים

קיימים בסידרה 3 טעמים

בננה ותמר
אננס
ופירות יער









מה שצריך זה כלי להכנת ארטיקים אישיים
3 גביעי יוגורט עם תוספות (מספיק ל6 ארטיקים) 


לערבב היטב את היוגורט שכל הריבה תתערבב ביוגורט הלבן הקרמי
אני הוספתי אגוזי פקאן קצוצים דק..ניתן להוסיף גם פתיתי שוקולד
עכשיו לטעום..אם חסר לכם סוכר-ניתן להוסיף מעט דבש/סילאן(אני לא הוספתי מספיק היה מתוק לנו)
לערבב שוב שכל היוגורט יתערבב

לצקת למתקן להכנת ארטיקים
ולהקפיא ליממה
טעים..ובריא הילדים מאוד אהבו..וגם אנחנו
במיוחד את הבננה תמר שהיה מדהים...