יום ראשון, 26 ביולי 2015

כוסברה-לאהוב או לא לאהוב זאת השאלה ומתכון טעים לעוף בכוסברה

מודה ..אני מאלה שמאוד אוהבים כוסברה
שמה ו בקציצות, בעיסת הפלאפל ובסחוג..
אז למה הרבה שונאים ??.!!

כוסברה או בשפה העברית גד השדה מאופיינת בטעם עז, שגורם לרתיעה
אי אפשר להישאר אדיש לריח ולטעם, ולכן או שאוהבים אותו או ששונאים..

אז לפני שאתם מוצאים את הכוסברה מתפריטכם כמה עובדות, שאולי יגרמו לכם לשנות את דעתכם





*כוסברה מעוררת תיאבון
*כוסברה מכילה כמויות גבוהות של ברזל, מצויין לאנשים אנמיים
*כוסברה מכילה גם מקור מצויין לאשלגן, לבטא קורטן וחומצה פולית
*כוסברה מפחיתה כולסטרול רע בגוף, ובכך מצמצמת את הסיכון  לחלות  במחלות לב וכלי דם


תרופות סבתא

-------------
לכאבים בפה-יש לגרגר כמה פעמים ביום חליטות של מי כוסברה
אכילת כוסברה מסייעת בהפסקת השילשולים ובבעיות מעיים
אכילת כוסברה כמה פעמים ביום מפחיתה לחץ דם



קבלו מתכון לעוף בכוסברה טעים מאוד

את המתכון קיבלתי מחבר לקבוצת אוכל אחרת, מור איבגי
מאז שאימצתי את המתכון הוא מככב אצלי ..




מצרכים:
---------
4-5 כרעיים מפורקות -
1 צרור כוסברה (קצוצה) -
1 בצל גדול (קצוץ גס) -
1 כפית שום כתוש -
1/4 כוס מים -
1 כפית כורכום -
פלפל שחור,
מלח,
אבקת מרק -
1 כף דבש ,
1 כפית פפריקה מתוקה



אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים
לכסות ולשמור במקרר לשעה אחת.
לסדר בתבנית לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום של 200 מעלות רבע שעה
לאחר מכן להוריד ל170 ,30 דקות עד להשחמה., עשר דקות אחרונות להסיר רדיד אלומיניום בתאבון 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה