יום חמישי, 16 ביולי 2015

סלט חצילים פיקנטי עם גמבות ועגבניות


יש לי חולשה לסלטי חצילים ובמיוחד לסלט הזה
אני יכולה לאכול ממנו כמויות..הוא כל כך טעים, פיקנטי..מבטיחה לכם שלא תפסיקו לאכול ממנו
ואם כבר עשיתם אותו, מבטיחה לכם שיותר לא תקנו את כל סלטי חצילים התעשייתיים מהסופר







קבלו מתכון טעים שלמדתי מחברתי הטריפוליטאית



6 עגבניות חתוכות
2 גמבות-לחתוך לרצועות
פלפל ירוק חריף, לחתוך לרצועות דקות
חציל אחד , לחתוך לעיגולים(אני לא מקלפת)
שום
מלח
מעט כמון
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מעט שמן

לאדות בסיר את העגבניות,הגמבה שחתכנו, הפילפל החריף,שום חתוך לעיגולים להוסיף רבע כוס מים, עד שרוב המים מתאדים..

להוסיף פפריקה מתוקה , מעט פפריקה חריפה וכמון לפי הטעם..
לזרזף שמן..ממש מעט

במקביל לטגן את החצילים שחתכנו לעיגולים בשמן, עד שמזהיב

לאחר שספגנו משאריות השמן להוסיף את החצילים לרוטב שהכנו
לערבב ולבשל על אש קטנה עד שנהיה סלט/ריבה(הגמבות צריכות להיות רכות, החצילים כמעט ולא נשארים שלמים..








2 תגובות: